Šī diena būs īpaši piemērota atpūtai – dari to,kas tev sagādā prieku. Izbaudi laiku, tiecies ar cilvēkiem, kuru kompānijā jūties ērti un labi!

 

auns-mil-horAuns

Atpūties un dari to, kas tev tīk, taču uzmanies, lai tā nekļūst par atkarību, ir viegli to pat nepamanīt, taču mēģini ne ar ko neaizrauties pārlieku daudz. Iespējams, vari izmēģināt atkal kaut ko, kas tev patika agrāk, bet pēdējā laikā nav sanācis to darīt, baudīt vai pielietot.

 

versis-mil-horVērsis

Daudziem Vēršiem šodien būs nosliece uz paaugstinātu jūtīgumu un var gadīties, ka rodas vēlme uz lielāku romantikas baudīšanu. Tas īpaši attiecas uz dāmām, tomēr tas nenozīmē, ka tu sāksi pasaulē raudzīties caur rozā brillēm. Tu zini to, ko vēlies, tāpēc esi tāds, kāds esi un baudi tieši to, ko vēlies.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena īpaši labvēlīga tiem Dvīņiem, kuri ir iesaistīti mākslas vai pakalpojumu jomā. Laba diena solā būt arī tiem, kuri darbojas šodien pēc kādas īpašas programmas. Ja šobrīd tava galvenā uzmanība ir koncentrēta uz karjeru, stiprini emocionālo kontaktu ar tiem, no kuriem tava karjera ir atkarīga.

 

vezis-mil-horVēzis

Stiprini savu nostāju un neļauj nevienam sevi pamudināt uz lietām, ko tu nevēlies. Lieliska diena, lai uzlabotu svarīgu komunikāciju – gan privātajā, gan profesionālajā jomā. Izvēle, ko un kā labāk darīt, ir tavās rokās!

 

lauva-mil-horLauva

Tev būtu jākoncentrējas uz to, ko vēlas tava dvēsele, taču – saprāta robežās. Jāspēj ar prātu kontrolēt jebkuras jūtu izpausmes, citādi ir iespēja novirzīties no realitātes un no pareizā ceļa. Pievērs uzmanību savai finansiālajai situācijai.

 

jaunava-mil-horJaunava

Brīnišķīga diena, lai vairotu sevī sapratnes un līdzjūtības mākslu. Īpaši labvēlīgi apstākļi, lai spertu nākamo soli attiecību jomā – varbūt sākt plānot kāzas? Vai pat varbūt šodien apprecēties? Ja tā – zini, šī patiešām tam būs īstā diena!

 

svari-mil-horSvari

Šīs dienas pienākumi tev nebūs slogs, ja vien apzināsies mērenību visās jomās. Šodien ārkārtīgi svarīgi censties saglabāt savu enerģiju, nevis tērēt ro pa labi un pa kreisi. Dari to, kas darāms, taču nepārcenties un velti laiku arī atpūtai.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nekas neliedz tev baudīt dzīvi. Nav labākais moments, lai tiektos pēc dažādiem jauninājumiem vai adrenalīna, liec akcentu uz tradicionālām lietām un pasākumiem. Tās vērtības, kas tev ir, ļoti labi vari izmantot kā savas priekšrocības. Šodien svarīga loma būs psiholoģiskai domāšanai un spējai saglabāt mieru.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Piemērots mirklis, lai uzlabotu attiecības ģimenē vai profesionālajā komunikācijas vidē. Izmanto visu labo, kas tev pieejams, taču nedari to savtīgos nolūkos. Nevajag aizrauties ar pārlieku lielu enerģiskumu – labāk lēnāk un mierīgāk. Biežāk centies domāt par citu cilvēku labklājību un, ja iespējams, pielāgo savas vēlmes un gaumi.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja tev ir jāstrādā – padari, kas darāms un dodies atpūsties, nepārspīlē ar entuziasmu! Mēģini atrast laiku pastaigām, nākotnes plānu “sakārtošanai”, veikala apmeklējumam un/vai lai tiktos ar radiniekiem vai draugiem. Izbaudi šo dienu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena īpaši piemērota tam, lai tu iegādātos skaistas un praktiskas lietas. Labs brīdis, lai ieguldītu nekustamajā īpašumā, piemēram, uzsākot remontu. Nesāc tērēt laiku un naudu nevajadzīgi un spontāni, bet tam, kam paredzēts.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien zvaigznes radījušas ideālus apstākļus, lai tu pilnveidotu sevi. Būs iespēja uzlabot savu tēlu tuvi pilnībai. Tajā pašā laikā – raugies uz to, ko tu vēlies un, kas tev ir vajadzīgs, nepakļaujies tam, ko nevēlies darīt.

 

Lai tev lieliska un izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts130 km/h pilsētā, 170 km/h ārpus tās – policija publisko lielākos pārkāpējus – VIDEO
Nākamais raksts“Jautāju sev – tā taču nevar būt?” – pārdevēja no Cēsīm piedzīvo negaidītu dzīves pagriezienu