Skatīsimies patiesībai acīs – attiecībās nereti iezogas meli, un tie ir tik dažādi. Izrādās, ka katrai horoskopa zīmei ir raksturīgi melošanas paradumi – uzzini, kādi!

AUNS (21. marts – 20. aprīlis)


auns_auns_auns

Šī horoskopa pārstāvji parasti nemēdz bieži melot. Viņuprāt, tas ir pārāk laikietilpīgi un brīdī, kad ir jāatbild uz pašu izdomājumiem, tas rada aunam gatavo drāmu, uzkurinot viņus līdz baltkvēlei. Ja atklāsi, ka auns melo – nenobīsties, rēķinies ar pamatīgu aizsardzības reakciju un centieniem dažādos veidos pierādīt taisnību!

 

VĒRSIS (21. aprīlis – 20. maijs)

versis_versis_versisŠī kvalitāti mīlošā horoskopa zīme mīl labas lietas savā ikdienā, tāpēc viņiem ir nepieciešami materiālie līdzekļi, lai realizētu visas vēlmes. Daudz naudas! Tāpēc tas, visticamāk, ir viņu vājais punkts un, ja lūgsi aizdot naudu, bet saņemsi atbildi, ka vērsis irsausā – netici tam! Tikai ļoti reti tā izrādās taisnība.

 

DVĪŅI (21. maijs – 21. jūnijs)

dvini_dvini_dviniZvaigznes norāda, ka šī horoskopa pārstāvi pieķert melos ir visai grūti. Dvīņi ir dabiski stāstnieki, tāpēc, visticamāk, arī labi meļi. Viņi ir tik pļāpīgi un pievilcīgi, ka būsi pārņemta un izklaidēta ar šī zvaigznāja pārstāvja stāstīto. Iespējams, tevi pilnībā apvārdos, ka vairs nešķitīs nozīmīgi vai dzirdētais ir balstīts uz faktiem, vai izdomājumu.

 

VĒZIS (22. jūnijs – 22. jūlijs)

vezis_vezis_vezisUz mājas dzīvi orientētajiem vēžiem patīk rūpēties par apkārtējiem, tāpēc, ja viņš tev melo, visticamāk, lai noglāstītu galvu un teiku, ka viss būs kārtībā, ka tev nav jāuztraucas! Ja vēl aizvien tomēr būsi nobažījusies, klausi savai intuīcijai un sagatavojies nepatīkamajai patiesībai.

 

LAUVA (23. jūlijs – 22. augusts)

lauva_lauva_lauvaŠī zvaigznāja pārstāvji ir vispārzināmi, izslavēti meļi! Galvenokārt tāpēc, ka lauvas maldināšanu uztver kā izlaides veidu. Kad lauva stāsta kaut ko, bet tu viņu slavē, šī zvaigznāja pārstāvis turpinās visu saasināt, pārspīlēt un izpušķot, sapinot pats sevi vēl lielākos maldu slazdos.

 

JAUNAVA (23. augusts – 22. septembris)

jaunava_jaunava_jaunavaŠī, iespējams, ir vēl viena horoskopa zīme, kura nelabprāt stāsta nepatiesību, ja vien īstenība netraucē veiksmīgai uzdevumu veikšanai. Šādā gadījumā, ņemot vērā lietderības koeficentu, jaunava pievērs acis uz nelieliem meliem, taču tikai tādā gadījumā, ja ieguvums no tiem būs lielāks, nekā citiem radītās neērtības.

 

SVARI (23. septembris – 23. oktobris)

svari_svari_svariKāds slavens astrologs labsirdīgi apzīmējis šajā zīmē dzimušos kā – smaidošos skorpionus, jo svari vienmēr prasmīgā unnoslīpētā veidā prot uzkārt makaronus uz ausīm, lai gan tev par to, visticamāk, nerodas nemazākās aizdomas. Ļoti bieži tieši attiecību jautājumi ir viens no būtiskākajiem viņu sagrozītās patiesības avotiem.

 

SKORPIONS (24. oktobris – 22. novembris)

skorpions_skorpions_skorpionsNeapgrūtini sevi un netērē laiku, lai pārbaudītu šajā zīmē dzimušā stāstītā patiesību. Skorpions to paredz un noslēpj visas pēdas vēl pirms pats būs atvēris muti, lai ko samelotu. Iemīļotākie temati tam – sekss, sekss un, jā, – sekss! Dažkārt viņi mēdz kaut ko piepušķot, bet skorpionu jutekliskā personība un seksīgums tik un tā neliks vilties.

 

STRĒLNIEKS (23. novembris – 21. decembris)

strelnieks_strelnieks_strelnieksLielākā daļa strēlnieku nemēdz melot, jo ir taisnības aizstāvi! Zvaigznes paredz, ka viņi ir slaveni ar savu pat nežēlīgo godīgumu. Ja šajā zīmē dzimušais tomēr nolemj mānīties, darīs to tieši un nešaubīgi. Strēlnieki tāpat pārvalda pārmērības, viņu devīze noteikti skanētu – vairāk ir labāk! Tāpēc, ja šajā zīmē dzimušais izlems teikt nepatiesību, tie būs pamatīgi meli, ar vismaz 85 % aplamību.

 

MEŽĀZIS (22. decembris – 20. janvāris)

mezazis_mezazis_mezazisJa mežāzis melo, tas patiesi satrauc viņu pašu. Parasti šajā zīmē dzimušie izjūt riebumu pret negodīgumu, galvenokārt tāpēc, ka tas iznieko viņu laiku, jo šai zīmei ir būtiski visu paveikt ātri un efektīvi. Ja mežāzis izskatās vainīgs, uzmanīgi, pētoši uzlūko viņu – iespējams, melu burbulis drīz pārsprāgs un viņš atklās tev patiesību.

 

ŪDENSVĪRS (21. janvāris – 19. februāris)

udensvirs_udensvirs_udensvirsŪdensvīrs ir ģēnijs. Viņš ierodas uz Zemes arī ar tieksmi izpušķot sakāmo. Šajā zīmē dzimušo stāsti būs tikpat atjautīgi, radoši un viņu melošanas metodes teju nevainojamas. Esi piesardzīga!

 

ZIVIS (20. februāris – 20. marts)

zivis_zivis_zivisŠie jutīgie zvaigznāja pārstāvji parasti melo, ja cenšas noslēpt kaut ko no partnera – viņa paša labā. Zivis prasmīgi spēj izvairīties, apiet realitāti, līdz ar to, tu, visticamāk, nespēsi skatīties viņam cauri. Pat, ja spēsi – visticamāk, galu galā izvēlēsies ignorēt melu faktus, lai neaizskartu šo ēterisko būtņu jūtas.

 

Novēlam nedzīvot maldu pasaulē!

Iepriekšējais rakstsPadomi tavu kāju skaistumam un veselībai
Nākamais raksts13 iemesli, kādēļ gurķis ir labs tavai veselībai