Paplašinot Rimi veikalu tīklu, 16. novembrī pircējiem durvis vēris jauns Rimi Express veikals Rimi Olimpiskajā centrā Grostonas ielā 6B, Rīgā. Šis veikals būtiski atšķirsies no citiem: tas būs mazākais Rimi, kāds jebkad atvērts Latvijā, un tā sortiments būs īpaši pielāgots centra apmeklētājiem un citiem steidzīgiem pircējiem.

Jaunais veikals, kurā strādās četri darbinieki, iekārtots kompaktā telpā – 47,6 kvadrātmetros. Tādējādi tas būs mazākais Rimi veikals, kāds jebkad atvērts Latvijā. Tāpat kā citos veikalos, arī šeit izmantots videi draudzīgs LED apgaismojums, un veikala sortiments būs pielāgots Rimi Olimpiskā centra apmeklētāju vajadzībām.

Nelielā izmēra dēļ šajā veikalā preču sortiments atlasīts īpaši rūpīgi, lai būtu saistošs sportistiem un peldbaseina apmeklētājiem. Te uzsvars likts uz tādām precēm kā sporta uzturs, peldēšanās piederumi, baseina čības, dvieļi, šampūni, zeķes, medicinīskais leikoplasts u. c. Protams, padomāts arī par līdzjutējiem, kuri varēs iegādāties uzkodas, dzērienus un suvenīrus. Pārtikas preču klāstā būs uz vietas ceptas septiņu veidu smalkmaizītes, kafija, tēja, svaigi spiesta apelsīnu sula un produkti steidzīgajiem līdzņemšanai – sviestmaizes, salāti, jogurti. Veikals ir īpašs ar to, ka sortiments ir pielāgots centra apmeklētājiem un te nevarēs atrast tādus klasiskus produktus kā siers, desa vai baltmaize, tāpat šajā veikalā nebūs iespējams iegādāties alkoholiskos dzērienus, cigaretes un enerģijas dzērienus.

“Jaunais Express formāta veikals būs neparasts visās nozīmēs – gan tā izmērs, gan sortiments ļoti atšķiras no tā, ko mūsu pircēji ir pieraduši redzēt Rimi veikalos. Rimi atbalsta aktīvu dzīvesveidu un sportu visdažādākajos veidos – mēs atbalstām Rīgas maratonu un Latvijas 3×3 basketbola olimpisko čempionu vienību, cieši sadarbojamies ar Latvijas Olimpisko komiteju, kopš vasaras Olimpiskais centrs nes Rimi vārdu, un katru dienu mudinām pircējus izdarīt veselīgas, atbildīgas izvēles. Šis veikals to visu iemieso 47 kvadrātmetros. Tāpat esam pateicīgi kolēģiem, ar kuriem kopīgi risinām loģistikas izaicinājumus, lai radītu šim neparastajam veikala formātam pielāgotus risinājumus,” saka Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

Jaunais veikals būs atvērts katru dienu no plkst. 08.00 līdz plkst. 20.00. Tā kā saskaņā ar valdības noteikumiem ieeja Rimi Olimpiskajā centrā ir ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, arī jaunais veikals, kuram nav savas atsevišķas ieejas, strādās tā sauktajā “zaļajā režīmā”.

Rimi aicina Latvijas iedzīvotājus būt atbildīgiem gan pret sevi, gan apkārtējo cilvēku veselību, ievērot piesardzības pasākumus un neapmeklēt veikalus, ja ir aizdomas par saslimšanu vai ir bijis kontakts ar Covid-19 slimnieku. Apmeklējot tirdzniecības vietas, jālieto mutes un deguna aizsegs, kā arī roku dezinfekcijas līdzekļi, kas izvietoti pie ieejas veikalos. Visos Rimi veikalos ir samazināts iepirkumu grozu un ratu skaits, lai tas atbilstu pieļaujamam pircēju skaitam. Informācija par pieļaujamo cilvēku skaitu atrodama pie veikala ieejas. Ja pie veikala ieejas nav pieejami brīvi iepirkumu grozi vai rati, nākamie pircēji veikalā nedrīkst ieiet.

Tāpat aicinām pircējus ievērot 2 metru distanci ar citiem apmeklētājiem un apmaksai izmantot bezskaidras naudas norēķinus. Kases zonās, kur parasti ir vislielākā cilvēku plūsma, ir izvietotas norobežojošas grīdas uzlīmes.

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas par “X Faktora” trešo raidījumu svētdien
Nākamais rakstsDramatiski pavērsieni “Supernova” talanta un Latvijas lepnuma dzīvē