Par naudu var iegādāties gandrīz visu un pavisam bez tās dzīvot ir praktiski neiespējami. Nepārvērtēsim čaukstošo banknošu nozīmi mūsu dzīvē, tomēr jāatzīst, ka tai ir būtiska vieta ikdienas skrējienā. Kādas ir katras horoskopa zīmes attiecības ar naudu? Vai tu esi taupītājs jeb tomēr tērētājs? Par to šoreiz BrīvBrīdis.lv!

 

Auns

Naudu Auns tērē brīvi un bieži vien impulsīvi. Tādas drošības garantijas kā apdrošināšana un ietaupījumi nespēj mazināt kārdinājumu, kādu izraisa tieksme riskēt. Auna zīmes pārstāvjiem patīk azartspēļu sniegtais satraukums. Ja Auni spekulē akciju vai preču tirgos, tad tikai tāpēc, ka tā ir iespēja tikt pie lielas naudas.

 

Vērsis

Drošības nolūkā Vērsis uzkrāj naudu bankā, taču arī tērē to, iegādājoties kvalitatīvas, greznas lietas. Viņš iegulda līdzekļus reālās, taustāmās lietās un visu apdrošina. Viņu nav iespējams piemānīt ar ātras peļņas shēmām. Vērsis šķiras no naudas tikai pēc rūpīgas izpētes veikšanas.

 

Dvīņi

Konts bankā Dvīņiem nav svarīgs. Attapīgie Dvīņi vienmēr spēj tikt pie naudas, kad tā ir vajadzīga, lai gan reizēm mēdz izmantot apšaubāmus līdzekļus. Tieši Dvīņi izgudroja ātras peļņas gūšanas shēmu un krāpnieciskās finanšu piramīdas. Šie cilvēki bez kavēšanās aizņemas no draugiem vai paši aizdod naudu un neuztraucas, ka kredītkartes kontā ir izveidojies milzīgs parāds. Dvīņi ir apdāvināti spēlmaņi un gudri investori, viņi riskē… un laimē.

 

Vēzis

Vēzim vissvarīgākais ir drošība, tāpēc bez vērā ņemamiem iekrājumiem viņš jūtas izputējis. Vēzim nereti pārmet skopumu, tomēr pret tuvajiem cilvēkiem viņš ir dāsns. Tā kā šīs zīmes pārstāvjiem ir ķēriens biznesa lietās un tie reti uzticas citiem, finanšu jautājumus viņi parasti kārto paši. Ieguldījumi vienmēr tiek rūpīgi apsvērti.

 

Lauva

Lauva ir tērētājs un nereti dzīvo pāri saviem līdzekļiem. Nauda viņa vienkārši aiziet kā smiltis caur pirkstiem. Lauva par to nepārdzīvo, jo tam piemīt iedzimta spēja atkal tikt pie līdzekļiem, turklāt apkārtējie nekad neliedz atbalstu. Pat ja ir izputējis, viņš saglabā devīgumu un dižmanīgu dzīvesveidu.

 

Jaunava

Taupīgā Jaunava rūpīgi plāno izdevumus un reti izšķiež naudu par niekiem, tai patīk iepirkties nesteidzīgi un meklēt izdevīgus piedāvājumus. Tā kā Jaunava dzīvo pieticīgi un tērē mazāk nekā nopelna, viņas bankas kontā vienmēr ir nauda. Šīs zīmes pārstāvji skaidri zina, kur paliek viņu nauda. Rēķini tiek nomaksāti laikus, viņi necieš parādus. Piesardzīgajai Jaunavai ir svarīgi plānot naudas plūsmu, tā izvēlas tādus ieguldījumus, kas nodrošina lēnu, bet stabilu vērtības pieaugumu.

 

Svari

Svariem patīk laba dzīve, tāpēc, lai gan pedantiski plāno savu finanšu izlietojumu, viņi tomēr var iekulties lielos parādos. Par laimi, šīs zīmes pārstāvji spēj nopelnīt pietiekami daudz, lai parādus atdotu. Pirms līdzekļu ieguldīšanas Svari veic rūpīgu izpēti, lai pārliecinātos par ilgtermiņa drošību. Svari vienmēr ir devīgi un gatavi tērēt naudu par greznību un kvalitāti, viņiem patīk pamielot acis pie skatlogiem, un viņi nespēj atteikties no izdevīga piedāvājuma.

 

Skorpions

Skorpions vienmēr kontrolē situāciju un attieksmē pret naudu allaž vadās pēc principa “Kas ir mans, tas ir mans”, lai gan viņš ne vienmēr ir skops. Zīmes pašsaglabāšanās instinkts nosaka to, ka šie cilvēki cenšas saglabāt turību, tāpēc vienmēr labi sakārto finanšu jautājumus. Vienlaikus Skorpions ir arī izšķērdīgs tērētājs un iegulda naudu riskantos darījumos, ja intuitīvi jūt, ka tie būs izdevīgi.

 

Strēlnieks

Ekstravagantais Strēlnieks priecājas par naudu, kad tā ir, un iekuļas lielos parādos, kad tās nav. Nez kā vienmēr parādās kāda iespēja. Bieži problēmas rodas tāpēc, ka viņš nemēdz ieskatīties konta izrakstos un naivi uzticas, kad kāds lūdz aizdot naudu. Pēc dabas būdams spēlmanis Strēlnieks finanšu plānošanu bieži atstāj likteņa ziņā un, tā ā mēdz uzticēties cilvēkiem viegli tiek ierauts riskantās naudas pelnīšanas shēmās.

 

Mežāzis

Mežāzim ir raksturīga iedzimta cieņa pret naudu, viņš to nemēdz izšķiest. Viņa pirkumus raksturo augsta kvalitāte, viņš izvēlas ilgi kalpojošas lietas. Šīs piesardzīgās zīmes pārstāvis rūpīgi izplāno savu nākotni finansiālā aspektā, jau jaunībā viņš veido uzkrājumus, iesaistās apdrošināšanas un pensijas plānos. Ieguldījumus Mežāzis veic pēc rūpīgas apsvēršanas un konsultēšanās ar ekspertiem. Mežāzis nekad neriskē.

 

Ūdensvīrs

Atkarībā no tā, kura valdošā planēta ir stiprāka, Ūdensvīrs ir vai nu taupītājs, vai impulsīvs tērētājs. Ja spēcīgāks ir Saturns, Ūdensvīrs nenoliks malā neviena bankas konta izrakstu, to nepārbaudījis. Šis cilvēks līdz pēdējam centam apzinās savu vērtību. Urāna pārvaldītais Ūdensvīrs dzīvo finansiālā haosā, ko palielina pieaugošie parādi un ekscentriskās biznesa shēmas. Spožs atklājums vai izgudrojums, kas radies no vēlmes palīdzēt cilvēcei, Ūdensvīram varētu sagādāt bezrūpīgus apstākļus visam atlikušajam mūžam, un šādā gadījumā viņš dalītos ienākumos ar citiem. Ieguldījumiem un ātras peļņas shēmām jābūt ētiskām.

 

Zivis

Nauda Zivīm parādās un pazūd. Šīs nepraktiskās zīmes pārstāvjiem nepietiek laika, lai plānotu budžetu vai veidotu uzkrājumus nākotnei. Zivis nepamana detaļas, nepārbauda bankas izrakstus, un finansiāla katastrofa tām uzglūn no katra stūra. Būdamas ārkārtīgi devīgas, Zivis vienmēr uzķeras uz kāda asarās mirkstoša bēdu stāstītāja āķa, un viņām bieži izkrāpj ievērojamas naudas summas.

 

Kādas ir tavas “attiecības” ar naudu?

Iepriekšējais rakstsŠausmīga avārija Jelgavā: Barjeras nepasargā gājēju – VIDEO
Nākamais rakstsTrīs daudzbērnu ģimenes Vecumnieku pusē piedzīvo lielu pārsteigumu