Pad Thai ir viens no klasiskākajiem Taizemes ēdieniem. Tas ir maigs, vokpannā gatavots ēdiens ar rīsu nūdelēm, olām, kāpostiem un pikantu mērci.

 

Padoms

Dekorējiet Pad Thai ar laima daiviņām un koriandru!

Sasmalcinātu vistu var aizvietot ar tādu pašu daudzumu malto vistas gaļu. Gatavo tāpat.

 

Nepieciešams:

  • 1 paciņa Santa Maria Rice Noodles
  • 1 paciņa Santa Asian Wok Pad Thai
  • 2 ēd.k. cepamās eļļas
  • 400 g sasmalcinātas vistas krūtiņas
  • 300 g smalki sasmalcināta kāposta
  • 1 mazs, sasmalcināts burkāns
  • 1 sakulta ola
  • 100 g rupji sasmalcinātu zemesriekstu

 

Pagatavošana:

Pagatavojiet nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma.

Apbrūniniet eļļā vistas strēmeles.

Pievienojiet sasmalcinātus kāpostus un burkānus, fritējiet vai cepiet 1-2 minūtes uz lielas uguns.

Atbrīvojiet uz pannas vietu un izcepiet olu, to apmaisot.

Rupji sagrieziet nūdeles, pievienojiet tās un vokpannā pagatavoto mērci. Ātri maisiet, līdz viss ir karsts.

Iemaisiet rupji sasmalcinātus zemesriekstus un servējiet.

Iepriekšējais raksts5 lietas, bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve
Nākamais rakstsSkrīninga programmā svarīga ir pacientu izpratne un līdzdalība