Izdevuma “Kas jauns” jaunākajā numurā noskaidrots, kur pazudis tautā mīlētais mūziķis Normunds Jakušonoks, kurš nav bijis redzams šova “Lai laime nepāriet 2024” mēģinājumos un koncertos populārās grupas “Labvēlīgais tips” sastāvā.

Mūziķis izdevumam skaidro, kas noticis. Izrādās, viņa mīļotā mamma pirms Ziemassvētkiem pārcietusi insultu un palikusi uz gultas. Tieši Normunds ir tas cilvēks, kurš mammu kopj, tādēļ šobrīd koncertos nepiedalās, bet situācija var mainīties, kas uzlabosies māmiņas veselība. Gada pēdējā dienā uz vienu koncertu viņš gan izrāvies, bet tas notika dienas vidū.

Šobrīd mamma ir viņa dzīves prioritāte, kopšanas darbus veicot divatā ar tēti. Situācija nav viegla un Normunds atzīst, ka nebija iedomājies, cik smags darbs ir uz gultas palikuša cilvēka kopšana. Normunds stāsta, ka izskrien tikai līdz veikalam un uzreiz ir atpakaļ, lai varētu mammu iepriecināt ar savu muzicēšanu vai lasīšanu priekšā.

Tāpat uz mājām regulāri nāk ārsts, drīz sākšoties arī fizioterapija. Normunds dara visu iespējamo, lai mammai palīdzētu, un atzīst – tas ir bērnu pienākums palīdzēt saviem vecākiem!

Plašāk izdevuma “Kas jauns” 9.-15. janvāra numurā!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par laiku šovakar un naktī
Nākamais raksts“Sods ir pārāk bargs!” Puzikovs pirms gadumijas uzzinājis nepatīkamu vēsti