Aizvadītā gada nogalē pazīstamais “dziedošais policists” Nikolajs Puzikovs uzzinājis spriedumu krimināllietā, kurā tika apsūdzēts par to, ka izpaudis neizpaužamas ziņas. Viņam piespriests 6200 eiro sods, ko mūziķis noteikti pārsūdzēšot. Pilns spriedums būs pieejams 16. janvārī un to varēs pārsūdzēt apgabaltiesā.

Nikolajs kā Valsts amatpersona brīdinājis kādu šovbiznesa kolēģi, ka viņš izsludināts meklēšanā saistībā ar viltotu Covid-19 sertifikātu tirgošanu.

Puzikovs izdevumam “Kas jauns” norāda, ka sods ir nesamērīgi bargs. Viņš uzskata, ka pārkāpums nav vērtējams kā krimināls, turklāt pēc šīs viņa darbības meklētais patiešām pieteicies policijā, kas vērtējams pozitīvi. Mūziķis neslēpj, ka viņam vienmēr bijusi laba sirds un iespēju robežās allaž centies visiem palīdzēt. Neviens no viņam pazīstamiem cilvēkiem par šīm izskanējušajām ziņām neko negatīvu nav teicis, tieši otrādi. To, vai viņš ir nosodāms vai, tieši otrādi, attaisnojams, lai lemjot sabiedrība, savu viedokli Nikolajs esot paudis.

 

 

Iepriekšējais rakstsKur pazudis agrāk tik populārais mūziķis Jakušonoks?
Nākamais rakstsSadārdzināto pasu skandāls: Tomēr rasts risinājums, lai nebūtu jāmaksā 60 eiro