Tuvākajās dienās laika apstākļi saglabāsies rudenīgās noskaņās – palaikam uzlīs, gan naktīs, gan dienās gaisa temperatūra saglabāsies vienmērīga. Jaunnedēļ laika apstākļi pamainīsies, Latvijā pakāpeniski ieplūstot vēsākai gaisa masai no ziemeļiem. No pirmdienas pamīšus ar lietu dažviet gaidāms slapjš sniegs, termometra stabiņš turpinās pazemināties – naktīs atsevišķos rajonos gaiss atdzisīs līdz -1…-3°, vēsta VSIA “LATVIJAS VIDES, ĢEOLOĢIJAS UN METEOROLOĢIJAS CENTRS”.

Brīvdienas aizritēs pelēcīgas – laiks būs lielākoties mākoņains. Lāčplēša dienā lietus galvenokārt saglabāsies valsts rietumos, taču svētdien nokrišņi gaidāmi teju visā Latvijā. Pūtīs lēns vējš, līdz ar to nakts stundās iespējama miglas, dūmakas veidošanās. Minimālā gaisa temperatūra naktīs un maksimālā gaisa temperatūra dienās būtiski nemainīsies un saglabāsies vienmērīga +3…+8°. 

Jaunnedēļ Latvijā pakāpeniski ieplūdīs vēsāka gaisa masa no ziemeļiem, kas, mijiedarbojoties ar cikloniem, palaikam nesīs lietu, bet dažviet valsts austrumos arī kādu slapja sniega pārslu. Gaisa temperatūra lielākoties gaidāma +1…+6°, taču jau naktī uz otrdienu un trešdienu dažviet termometra stabiņš varētu noslīdēt līdz 0…-2°. No nedēļas vidus, paaugstinoties spiedienam, laiks kļūs sausāks un termometra stabiņš turpinās slīdēt vēl zemāk.

VSIA “LATVIJAS VIDES, ĢEOLOĢIJAS UN METEOROLOĢIJAS CENTRS”

Iepriekšējais rakstsŠīs dienas horoskops – 10. novembris
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 11. novembris