Laiks jūtami mainīsies – prognoze 7 dienām! Aizvadītajā nedēļā laiks bija silts, vietām termometra stabiņš sasniedza +27° atzīmi, tomēr īpaši karsta bija tieši nedēļas izskaņa, kad svētdien vietām termometra stabiņš pakāpās līdz pat +31…+32° atzīmei! Šonedēļ gan vairs tādu karstumu nesagaidīsim.

Otrdien saule mīsies ar mākoņiem, vietām īslaicīgi līs, no rīta austrumu rajonos iespējams arī būs dzirdami pērkona dārdieni. Naktī valsts lielākajā daļā vējš būs lēns, piekrastē dominēs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, savukārt dienā jau visā teritorijā vējš pastiprināsies un mēreni līdz mēreni stipri pūtīs no rietumiem, ziemeļrietumiem, Kurzemē un piekrastē tas būs arī brāzmains. Ieplūstot vēsākam gaisam, minimālā gaisa temperatūra naktī gaidāma +15…+18° robežās, bet dienā gaiss iesils vien līdz +18…+23°.

Turpmākajās dienās būtisku izmaiņu laika apstākļos nesagaidīsim – saule mīsies ar mākoņiem un vietām palaikam līs. Naktis atkal kļūs par dažiem grādiem vēsākas – minimālā gaisa temperatūra galvenokārt gaidāma +11…+16° robežās, bet diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš nepārsniegs +22° atzīmi. Dominēs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, kas vēl trešdien nakts pirmajā pusē jūras piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 15 m/s.

Iepriekšējais rakstsNopietni brīdina par laiku svētdien
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai- 17. jūlijs