Pagājušās nedēļas beigās Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja sievieti, kura alkohola reibumā, kādā daudzdzīvokļu māju pagalmā, bojāja vairākus transportlīdzekļus.

1.augustā ap pulksten 06:00 tika saņemta informācija, ka Ludzā vienā no daudzīvokļu māju pagalmiem ir bojātas vairākas automašīnas. Ierodoties notikuma vietā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirkņa likumsargi konstatēja, ka sešām automašīnām ir radīti būtiski kaitējumi. Vairākiem transportlīdzekļiem bija izsisti priekšējie vai aizmugurējie stikli, taču vēl kādai automašīnai bojāta virsbūve.

 

Turpat notikuma vietā tika aizturēta arī iespējamā vainīgā persona – 1998.gadā dzimusi sieviete, kura atradās alkohola reibuma stāvoklī. Sieviete savu vainu atzina un nožēloja izdarīto. Jāmin, ka persona iepriekš nebija nonākusi policijas redzes lokā.

Par doto faktu tika uzsākti vairāki kriminālprocesi pēc krimināllikuma 185.panta 1.daļas par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Iepriekšējais rakstsPrivātmājā Jūrmalā atrod nodurtu sievieti; policija rīkojas uz karstām pēdām
Nākamais rakstsMeganas Mārklas labākā draudzene atklāj neglaimojošus faktus