Kopš piektdienas vakara turpinās mazās Justīnes meklēšana, taču joprojām bez rezultāta. Pirmo reizi runāt publiski gatavs arī bērna tētis, kurš joprojām cer, ka meitenīte atradīsies sveika un vesela.

Par izskanējušajām ziņām, ka ģimene ir nelabvēlīga, gan tēvs, gan vietējā pašvaldībā saka – tā nav. Bāriņtiesa mājā gan ir viesojusies, taču tādēļ, ka meitenītes bioloģiskā māte izteikusi pretenzijas, ka tēvs meiteni tikai nodod vecmāmiņai un pats pieskatīšanā neiesaistās. Bāriņtiesa pārkāpumus nav konstatējusi, situācija bijusi laba.

Tēvs arī saka – meitenīte runā, tikai ļoti slikti. Tikmēr meklēšanas taktika tagad ir mainīta, bet tā netikšot pārtraukta. Plašāk stāsta Beatrise Jakobsone no Latgales reģionālās televīzijas.

Tēvs saka, ka meitenīte viena spēlējusies arī iepriekš, taču zinājusi, ka ārpus pagalma iet nav ļauts. Liktenīgajā vakarā tēvs bijis pēdējais no ģimenes, kurš viņu redzējis, un pirmais, kurš sāka meklējumus. Dažas stundas vēlāk bijis skaidrs – bez policijas neiztikt.

Jau vēstīts, ka policija, citi dienesti un brīvprātīgie jau nedēļu turpina bērna meklējumus un gatavojas mainīt meklēšanas taktiku.

 

Iepriekšējais rakstsDziedātāja Antra Stafecka atklāti par attiecībām ar savu mammu
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts pienācis ar skumju ziņu