Latviešu dziedātājs Jānis Moisejs, kuru daudzi atpazīs, gadiem ilgi dziedot populārajā duetā ar Lieni Šomasi, kā arī pēc dalības šovā “Balss maskā” pērn, nācis klajā ar lieliem jaunumiem. Latvijā tik populārā dueta dalībnieks nācis klajā ar lielu jaunumu

Priecājamies paziņot, ka mūziķis Jānis Moisejs ir radījis savu jaunāko muzikālo darbu – singlu “Sapņu zirgs”. Dziesma ir Jāņa Moiseja sirds projekts, kurā viņš ir gan vārdu, gan mūzikas autors, savukārt izsmalcināto aranžējumu veidojis Gints Stankevičs. Dziesmas stāsts ir sirsnīgs ceļojums, kurā klausītāji tiek aicināti sēsties uz sapņu zirga muguras, lai dotos uz vietu, kur visi sapņi kļūst par realitāti. Laimas Miltiņas burvīgā piebalss piešķir šim muzikālajam darbam īpašu maģiju un dziļumu.

 

Dziesma “Sapņu zirgs” ir kā metafora par mūsu iekšējām vēlmēm un brīvību. Tā ved cauri baltām puķu pļāvām un saldām bišu dravām, pāri priekiem un bēdām, simbolizējot mūsu dzīves ceļojumu, kurā sapņi ir tas, kas mūs ved uz priekšu. Dziesma atgādina, ka sapņot un tiekties uz augstākajiem mērķiem ir svarīgi, lai mēs varētu sasniegt savu laimi un brīvību.

Ar šo dziesmu Jānis Moisejs aicina klausītājus ne tikai izbaudīt muzikālo ceļojumu, bet arī atļaut sev sapņot un ticēt saviem sapņiem un mīlestībai. “Sapņu zirgs” ir ne tikai singls, bet arī stāsts par mums pašiem – par mūsu vēlmēm, mūsu likteņiem un mūsu spēju sasniegt iecerēto.

“Sapņu zirgs” tapis ar LAIPA stipendijas atbalstu. Šī stipendija sniedza māksliniekam iespēju piepildīt savu muzikālo vīziju, un radīt šo emocionāli piesātināto dziesmu, kas ar jaunu un krāsainu lappusi papildina mākslinieka radošo darbību.

Fotogrāfijā mēs redzam Jāni Moiseju spilgti atdzīvinām leģendāro Andra varoni gaidāmajā vasaras muzikālajā izrādē “Vella Kalpi”. Uz skatuves, Andra tēlā, Jānis ne tikai iemūžinās seno varoni ar nepārspējamu enerģiju un dedzību, bet arī atgriezīsies pie savas aizrautības un talanta teātra mākslā. Šī izrāde sola būt viena no vasaras spilgtākajiem notikumiem, kurā Jānis un viņa skatuves kolēģi atklās jaunas lugas šķautnes, padarot to par neaizmirstamu pieredzi visu gadu gājumu skatītājiem.

Iepazīties ar dziesmas teksta videoversiju var, sekojot pievienotajai saitei vai pieprasot dziesmu “Sapņu zirgs” lielākajās Latvijas radio stacijās! 

Neaizmirstiet sekot līdzi Jāņa Moiseja oficiālajiem sociālo mediju kontiem, lai uzzinātu jaunākos jaunumus un nenokavētu jaunu dziesmas iznākšanu un tuvojošos koncertus.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsGlābējiem svētku brīvdienās bijušas darba pilnas rokas
Nākamais rakstsDatumi un laiki: Kur varēs redzēt visas Latvijas hokeja izlases PČ spēles?