Izdevums “Privātā dzīve” savā pirmsjāņu izdevumā pēta, kā šobrīd klājas šova “Lauku sēta” iepriekšējo sezonu spilgtākajām dalībniecēm. Vienu no viņām – Violetu Stepanovu – teju vairs nav iespējams atpazīt.

Blondīne no Aizkraukles jau vairākus gadus dzīvo Dānijā un pēc 13 gadu pārtraukuma kļuvusi par tumšmati. Koronavīrusa pandēmijas dēļ latviete gan zaudējusi darbu apkalpošanas sfērā, šobrīd tiesājas ar darba devēju.

Dānija viņu mainījusi arī iekšēji, “nerātnā” meitene Violeta kļuvusi par īstu lēdiju, vairs nelieto alkoholu un sākusi sportot. Vairs nekādu trakulīgo ballīšu – to vietā ir braukšana ar velosipēdu un citas fiziskas aktivitātes.

 

 

View this post on Instagram

 

Sunday?????? #bikelife #biking #lovebike #danmark?? #danmarknatur #middelfart #strib #latviangirl

A post shared by Violeta Stepanova (@stepanova.violeta) on

Violeta neatklāj, vai viņas sirds ir brīva, bet noslēpumaini nosaka, ka privātajā dzīvē jau deviņus gadus valdot īsts orkāns. Runājot par realitātes šoviem, latviete saka, ka viņai pietrūkst to sniegto emociju, tomēr viņa “Lauku sētā” būtu ar mieru atgriezties vienīgi kā saimniece. Turklāt Viloeta vairs nebūtu tāda kā pirms četriem gadiem – mutīga un bravūrīga, bet aizstāvētu sevi ar glanci.

Kā zināms, pēc šova viņu vajāja arī finansiālas nedienas, kurās viņa lūdza fanu palīdzību.

Iepriekšējais rakstsAtklāts, kāpēc princis Viljams audzināts pavisam citādi kā pārējā ģimene
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 22. jūnijs