13. janvārī plkst. 7.00 Rīgā, Stirnu ielā 31, tiks atvērts jau astoņpadsmitais “Lidl” veikals Latvijā. Veikala būvniecībā, iekštelpu iekārtojumā, kā arī apkārtējās vides infrastruktūras un apstādījumu labiekārtošanā ieguldīti gandrīz 7 miljoni eiro.

Jaunais veikals strādās “zaļajā režīmā”.

Stirnu ielas “Lidl” veikals ir radījis vairāk nekā 60 jaunas darbavietas, kurās strādājošie saņem nozarē vidēji augstāko atalgojumu, kā arī citus labumus, tai skaitā, veselības apdrošināšanu jau pēc pirmajiem trim nostrādātajiem mēnešiem. Veikalu komanda ir izgājusi ilgstošu un rūpīgu apmācību procesu, kas arī tika pilnībā apmaksāts. 

Kā visi “Lidl” veikali Latvijā, jaunais veikals izmanto vienīgi 100% vietējās izcelsmes “zaļo elektrību”. Veikalā jau ir izbūvētas dzērienu taras depozīta pieņemšanas un apstrādes telpas, kas sāks darboties 1. februārī.

Jaunu veikalu atklāšana ir daļa no “Lidl” veikalu tīkla paplašināšanas stratēģijas, kas aizsākās 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu Rīgā un Latvijas reģionu pilsētās. “Lidl” ir atnācis, lai paliktu Latvijā, un jaunie veikali arī turpmāk regulāri tiks atklāti vietās, kas ir īpaši izdevīgas klientiem.

Par “Lidl”

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 550 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 30 valstīs, kā arī ir pārstāvēts Āzijā un Igaunijā.

Iepriekšējais rakstsKad beigsies bargais sals un kas notiks tālāk? Stāsta sinoptiķis Toms Bricis
Nākamais rakstsParādās negaidītas ziņas par tautā populāro dziedātāju Ralfu Eilandu