Apvienība “Mēs Jūs Mīlam” (Ralfs Eilands & Kaspars Breidaks) izdevusi skaņdarbu “Rich Itch”, kurš nu jau ticis konkursa Supernova pusfinālā.

Ralfs Eilands par šo avantūru stāsta šādi: “Dziesma radās visai amizanti. Kad kopā ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu bijām beiguši rakstīt “Pay My Own Bills” ar kuru dziedātāja Linda Rušeniece arī ir tikusi Supernovā, es teicu, ka ir vēl ātri jāsaraksta skaņdarbs ar kuru izjokot Kasparu Breidaku. Tā aptuveni pusstundas laikā tapa “Rich Ich”, kuru es iesniedzu Supernovā, piesakot Kasparu kā solistu. Liels bija viņa pārsteigums, kad janvārī viņam zvanīja no konkursa, lai paziņotu, ka viņš tajā ir ticis. Beigās mēs abi izsmējāmies un vienojāmies, ka dziesmu izpildīs “Mēs Jūs Mīlam” un centīsimies darīt visu, lai paši priekšnesuma laikā neatrastos uz skatuves. Gada labākā izjokošana, es teiktu!”

Ralfs (uz Eirovīziju savulaik devās kā grupas “PeR” dalībnieks) ir tikai viens no virknes mākslinieku, kuri jau iepriekš pārstāvējuši Latviju uz lielās Eirovīzijas skatuves, bet šogad atkal izmēģinās laimi pašmāju atlasē. Daži redzamākie ir Intars Busulis un Reinis Sējāns (apvienība “Bujāns”), Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs (“Bermudu divstūris”, uz Eirovīziju devās kā “Musiqq”), Aminata un citi. Nedrīkst aizmirst, ka nu jau kārtējo reizi uz Eirovīziju cenšas tikt arī Markus Riva, kuram līdz šim tas tā arī nav izdevies. 

Dziesmu vari klausīties youtube un drīzumā arī visos straumēšanas servisos: https://youtu.be/S2t6kJe39aA

Iepriekšējais raksts“Lidl” veikalu tīkls nācis klajā ar jaunu ziņu pircējiem
Nākamais rakstsParādās jaunas ziņas par skatuves leģendu Raimondu Paulu