Latvijā labi zināmais žurnālists un tulkotājs Kārlis Streips pārdevis savu divstāvu septiņu istabu dzīvokli Avotu ielā, Rīgā, kurā nodzīvojis 25 gadus, tā vietā pārceļoties uz trīsistabu mitekli Purvciema blokmājā, vēsta “Privātā dzīve” un “Kas jauns”.

Pagājušā gada beigās viņš pārdošanas sludinājumā minēja, ka par dzīvokli vēlas 140 000 eiro. Pēc vairāku mēnešu gaidīšanas teju 140 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis esot pārdots kādam no Latvijas teātru aktieriem.

Protams, Streipam bijis žēl šķirties no mitekļa, tomēr finansiāli to vairs nav spējis uzturēt. Nu viņam naudas pieticis gan jauna dzīvokļa iegādei, gan remontam un vēl palicis pāri “drošības spilvens”. Jaunajam miteklim neesot ne vainas, rajons esot labs, turklāt ir arī ekstra – balkons. Kārlis nu dzīvo piektajā stāvā, kas šajā mājā ir pēdējais.

Streips aizvien vada savu raidījumu Rīga TV24, strādā par pasniedzēju un tulko tekstus no angļu uz latviešu valodu un otrādi. Krīzes laikā ļoti samazinājies klientu skaits, tādēļ, ja kādam nepieciešami šādi pakalpojumi, droši uzrunājiet Streipu! Plašāk “Privātās dzīves” un “Kas jauns” otrdienas numuros.

 

 

Iepriekšējais rakstsBezvēsts pazudušais vīrietis nošauts atrasts mežā Latgalē
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija vakar notikusi Jelgavā – FOTO, VIDEO