Trešdien, 13. aprīlī, ar jaunu dziesmu pie klausītājiem devusies Latvijā iemīļotā un leģendārā dziedātāja Olga Rajecka. Dziesma “Gabaliņš no manis” radīta īpaši Olgai, domājot par viņas spilgto un neatkārtojamo personību.

“Gabaliņš no manis” mūzikas un vārdu autors ir mūziķis un producents Kaspars Ansons, kurš stāsta, ka sadarbība ar Olgu bijusi jau ilglaicīgi apspriesta, bet tā arī līdz šim nerealizēta. “Patiesībā mūs ar Olgu vieno radniecīgas saites. Tās gan ir ļoti tālas, bet saites ir. Pazīstu viņu jau kopš bērnības un kopā esam bijuši daudzos lielos radu saietos. Kā mūziķi esam sadraudzējušies, ļoti daudz kopā ceļojuši, esam bijuši ļoti dažādās un interesantās vietās un vienmēr nonākam pie secinājuma, ka vajadzētu kādu kopīgu sadarbību. Ilgus gadus tas nenotika – kas piemirsās, pietrūka, neradās iespējas un izdevības, taču tagad beidzot tas izdevās. Sākumā ilgi domāju, par ko varētu dziedāt latviešu slavenākā dziedātāja. Zinu, ka viņai patīk tautas dejas, ka viņa vienmēr ir ļoti viesmīlīga, vienmēr rīko dažādas svinības pie sevis, bet tajā pašā laikā raksturā viņa ir arī visai spītīga. Lūk, to visu es mēģināju salikt vienā skaistā kompozīcijā un, šķiet, ka sanāca,” stāsta Ansons.

“Šajā dziesmā tiešām varu izjust sevi. Kā vārdos dzirdams, ka “laimi kā torti griežu – gabaliņu sev, gabaliņu tev”. Man ir ļoti svarīgi justies laimīgai un tikpat ļoti svarīgi ir tas, lai laimīgi jūtas mani draugi, ģimene – mani mīļie cilvēki, kuri ir man apkārt. Dziesma rada tādu kā dzimšanas dienas sajūtu, kad var justies kā šajos svētkos draugu ielenkumā un vienkārši priecāties, izjust šo laimes sajūtu. Ir jādzīvo katru dienu, ir jādara labi darbi, ir jāmīl un jāvairo laime arī apkārtējos cilvēkos. Mēs nezinām, kas var notikt rīt, bet mēs varam būt laimīgi šodien,” saka Rajecka.

Lai šī dziesma rada pozitīvas emocijas un padara laimīgāku ikvienu no jums!

 

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi otrdienas vakarā risinājušies mežā netālu no t/c “Alfa”
Nākamais rakstsKā pavasarī atrast kompromisu ar alerģiju?