Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 14.-20. decembra numurs, leģendārā aktiera Rūdolfa Plēpja ģimene šajā pirmssvētku laikā vairāk par visu cer uz Ziemassvētku brīnumu – ka mākslinieks atgūs redzi!

Plēpis redzi zaudēja aptuveni pirms pusotra gada un viņa meitas Viktorijas dzīvē ir pakārtota tam, lai palīdzētu pie viņas dzīvojošajam tēvam atgūties. Meita tēti ved uz procedūrām, pastaigās un visādi citādi sekmē teātra leģendas atlabšanu. Tāpat naudiņa ārstēšanai saziedota īpašā fondā.

Vēl pirms gada ārsti nav devuši nekādas cerības, ka redzi varētu atgūt, bet nu viss mainījies – nelielas cerības ir parādījušās. Pateicoties īpašiem medikamentiem no Vācijas, Plēpja redze ik pa laikam nedaudz uzlabojas un viņš spēj saskatīt siluetus – tad ģimenē valda lieli prieki! Tāpat ģimene gaida uz vēl kādu medikamentu, kas Latvijā pašreiz nav pieejams, bet ārkārtīgi palīdzot.

Par laimi, kovids ģimeni nav skāris, lai gan šis ir izaicinājumu pilns laiks. Palīdzot Plēpja humors un dzīves uztvere, sazvanīšanās ar draugiem un radiem. Un ir vēl kāda laba ziņa – Latvijas radioteātris piedāvājis aktierim darbiņu, ierunājot pārraidi bērniem. Šobrīd aktieris apgūst materiālus un jau janvārī viņa atpazīstamā balss varētu priecēt klausītājus. Tā kā Plēpis nespēj lasīt, teksts ierunāts audio un aktieris to apgūst, lai jau drīzumā dotos uz studiju ieskaņot pārraidi. Lai izdodas!

Plašāk lasiet “Privātās dzīves” 14.-20. decembra numurā!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par “X Faktorā” iepazīto duetu “Signe un Jānis”
Nākamais rakstsDiemžēl slidenais otrdienas rīts pienācis ar ļoti skumju ziņu