Partijas VIENOTĪBA valde atbalstījusi uzņēmēja, mūzikas izdevēja un autora Guntara Rača iesniegumu par iestāšanos partijā VIENOTĪBA.

Arvils Ašeradens, partijas VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs: “Jaunu biedru pieteikumus partijas VIENOTĪBA valde saņem pastāvīgi un tas sniedz gandarījumu, jo apliecina, ka cilvēki uzticas mūsu politiskajai pozīcijai un darbiem, kā arī vēlas pievienot savas zināšanas un prasmes politiskajam procesam Latvijā. Guntars Račs ir kultūras nozares profesionālis ar uzņēmēja izpratni, un viņa pieredze mums būs ļoti noderīga.”

Guntars Račs, uzņēmējs, mūzikas izdevējs, autors: “Daudzus gadus esmu nodarbojies ar sabiedriskajām aktivitātēm, kas saistītas ar radošu cilvēku tiesībām, un esmu sapratis, ka tad, ja ir patiesa vēlme kaut ko mainīt un uzlabot, to nav iespējams izdarīt, neiesaistoties politiskajos procesos. Partijā VIENOTĪBA es redzu kompetenci, pieredzi un vēlmi veidot Latviju par modernu, drošu un radošu valsti. Es ticu un ceru, ka mana pieredze, vairāk nekā 30 gadus strādājot radošajās industrijās, būs vērtīgs pienesums partijai. Savukārt es pats sagaidu atbalstu, kas nepieciešams, lai Latvijas talantiem un kultūras nozarē nodarbinātajiem būtu labas izaugsmes iespējas, tiesību aizsardzība, labāki darba apstākļi un sakārtota likumdošana.”

Kopš šī gada sākuma apstiprināti 15 jaunu partijas VIENOTĪBA biedru pieteikumi, partijas biedru kopējais skaits ir teju 2200.

Partija VIENOTĪBA ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei” un “Jēkabpils reģionālā partija” veido partiju apvienību JAUNĀ VIENOTĪBA, savukārt ar “Latgales partiju” apvienībai ir ilgstoša sadarbība kā pašvaldību, tā Saeimas darbā. Partiju apvienības valdes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 15. jūnijs
Nākamais rakstsLiene Kiviča aizkustina vīru līdz asarām