Meganas Mārklas atstumtais tētis ir teicis, ka viņš ir gatavs vērsties tiesā pret savu meitu un viņas vīru, lai piekļūtu mazbērniem, vēsta britu mediji.

77 gadus vecais Tomass Mārkls vēl ne reizi nav saticis savus mazbērnus – Ārčiju un Lilibetu Mountbattenu-Vindzoru vai pat znotu – princi Hariju. Bijušais režisors ekskluzīvā intervijā “Fox News”sacīja, ka ir gatavs šo lietu iesniegt tiesā tuvākajā nākotnē.

Kopš meitas kāzām ar Hariju viņam ir bijušas saspīlētas attiecības ar Meganu, jo viņš bija pārdevis dažādas fotogrāfijas paparaci. Pēc tam viņš bija spiests atteikties no dalības kāzu ceremonijā un meitas vešanas pie altāra, kā arī vēlāk to vairs neļāva veselības stāvoklis, jo Mārkls piedzīvoja sirdslēkmi. Viņa vietā Meganu pie altāra veda Harija tēvs – princis Čārlzs.

Šobrīd Tomass saka, ka viņa veselības stāvoklis turpina pasliktināties, un tāpēc viņš baidās, ka nekad nevarēs satikt savus mazbērnus – Ārčiju (2) un jaundzimušo Lilibetu, kura piedzima šī gada 4. jūnijā.

Runājot savās mājās Rosarito, Meksikā, viņš teica: “Mums nevajadzētu sodīt [Lili] par Meganas un Harija slikto rīcību. Ārčijs un Lili ir mazi bērni. Viņi nav politika. Viņi nav bandinieki. Viņi nav spēles daļa. Viņi arī ir karaliski un viņiem ir tādas pašas tiesības kā jebkuram citam karaliskās ģimenes loceklim. Es ļoti drīz iesniegšu lūgumu Kalifornijas tiesā par tiesībām satikt savus mazbērnus.”

Mārkls arī apšaubīja neseno paziņojumu par to, ka Harijs izdos grāmatu – memuārus par savu dzīvi karaļnamā, kā arī pēdējā laika notikumiem. Viņš teica: “Pēc trīs sērijām ar sarunām ar psihiatriem un Opru Vinfriju, princim nebūs daudz vairāk, ko pateikt.” Meganas tēvs tik ļoti kritiski izturas pret meitu un viņas vīru pēc šī gada sākumā notikušās intervijas ar Opru Vinfriju, kurā Megana sacīja, ka viņas tēvs viņu ir nodevis un viņai ir grūti ar to samierināties. Attiecības aizvien ir saspringtas arī tā iemesla dēļ, ka arī Tomass turpina runāt ar presi.

Pēc mazmeitas piedzimšanas viņš teica, ka ir vīlies, ka par šādu svarīgu notikumu viņam ir jāuzzina no publiski veikta paziņojuma. “Apsveicu Hariju un Meganu!” viņš piebilda. “Viss, ko es varu teikt, ir tas, ka es ceru, ka galu galā man izdosies redzēt šos savus mazbērnus. Es esmu diezgan labs vectēvs,” teica Mārkls.

Iepriekšējais rakstsDivi gados jauni cilvēki – puisis un meitene – Pierīgā sabojā sev visu atlikušo dzīvi
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. jūlijs