23. aprīlī kāda 33 gadus veca vidzemniece Simtgades loterijā laimēja 100 000 eiro. “Es zināju, ka reiz pienāks arī mans otrais lielais laimests, bet necerēju, ka tieši tagad,” viņa saka.

“Man ir diezgan tuvas attiecības ar loterijām: jau kādus 6 vai 7 gadus esmu regulāra SuperBingo spēlētāja – katru svētdienu spēlēju ar 5 variantiem un Džokeri. Arī momentloterijās piedalos diezgan regulāri. Man patīk! Jo īpaši Simtgades loterija, kurā visbiežāk trāpījušies laimesti,” viņa aizrautīgi sāk savu veiksmes stāstu. “Protams, ka gandarījums ne tikai par laimestiem, bet arī to, ka šādā veidā vēl kādam tiek kāds labums.” [Iegādājoties Simtgades loterijas biļeti, tiek atbalstīts sabiedriskā labuma mērķis – katru gadu Latvijas vidusskolu perspektīvākie absolventi saņem stipendijas.]

Tajā piektdienas vakarā viņa iegādājusies Simtgades loterijas biļeti un sākusi to kasīt, bet jau pirmajā rindiņā bijis skaidrs, ka zem āliņģa simbola slēpjas laimests ar vairākām nullēm. “Man nebija pacietības turpināt kasīt, uzreiz nospiedu pogu, lai atklātu visu biļeti. Ja agrāk likās, ka uz tik lielu laimestu es reaģētu mierīgāk, tad tajā brīdī pasaule sagriezās kājām gaisā. Es tā iebļāvos, ka vīrs nodomāja, ka bērnam kaut kas slikts atgadījies,” viņa smejoties stāsta. “Viņš nulles neskaitīja, uzreiz saprata, ka esmu laimējusi kaut ko lielu. Pēc tam visu vakaru mani mierināja.”

“Mēdz teikt, ka nauda dzīvē nav galvenais, un tā arī ir. Taču tobrīd es sapratu, ka tagad mums dzīvē viss ir nokārtojies. Tā kā laimestu jau esam saņēmuši, tad uzreiz arī nokārtojām kredītsaistības. Tā ir ļoti laba sajūta.” Pēc parādsaistību nokārtošanas liela naudas summa palikusi pāri, tāpēc ģimenē apsvēruši vēl viena nekustamā īpašuma iegādi – lai paliek bērniem. “Tagad viņi vēl mazi, bet nekustamais īpašums būs ieguldījums viņu nākotnē.”

Es esmu veiksminiece,” viņa saka. “Vienmēr esmu zinājusi, ka reiz man pa īstam paveiksies, un uz to esmu gājusi garu ceļu. Starp citu, kādā citā momentloterijā es jau laimēju 10 000 eiro,” viņa atklāj, bet, tā kā vēlas saglabāt pilnīgu anonimitāti, tad loterijas nosaukumu patur noslēpumā.

“Man nekad dzīvē nav bijis tā, ka varētu iegādāties visu, ko vēlos. Pārsvarā esam nodrošinājuši bērnus ar nepieciešamo. Tagad pienākusi mana kārta. Noteikti ar radinieci dosimies šopingā.”

Iepriekšējais rakstsMegana Mārkla nevilšus atklāj, cik patiesībā nelaimīgs ir princis Harijs
Nākamais rakstsKašers humpalu bodē piedzīvo pagalam neveiklu situāciju – VIDEO