Jauna nedēļa ir klāt! Aplūko, kāda tā solās būt tieši tev!

 

Auns

Šajā nedēļā atjaunosies tava pārpilnības sajūta. Realizēsies materiālās ieceres. Skaidri apzināsies, kas ir tavu vajadzību pamatā, lai tu spētu veikt labākos finansiālos lēmumus. Iesējams, tevi piemeklēs šaubu brīži, prātosi vai pagātnē esi pieņēmusi pareizo vai ne tik veiksmīgos lēmumus, ko tagad centīsies izzināt. Analizē to! Tavos spēkos ir sēt jaunas notikumu sēklas, kas noderēs nākotnei, tās augs tavā mīlestībā un uzmanībā. Šobrīd tev ir daudz spēka! Zvaigznes norāda, ka var mainīties tavas domas par attiecībām, neatkarīgi – romantiskajā vai darba sfērā. Tu šajā nedēļā iegūsi dažas atbildes, kas mainīs tavu viedokli šajā jomā. Tas palīdzēs veiksmīgāk komunicēt un sasniegt daudz vairāk. Nedēļas beigās palielināsies tavs entuziasms attiecībā uz karjeras attīstību un ambīcijām. Tu saskatīsi, ka tavs smagais darbs sāks atalgoties!

 

Vērsis

Ja tev šajā nedēļā ir daudz plānu, kaut ko noliec malā, lai atrastu laiku jautrībai. Tev ir jābūt sajūtai, ka mīli to ko dari – katru dienu. Ja darbs sagādā vien raizes, iespējams, kaut kas ir jāpārdomā! Ar prieku mēs spējam panākt daudz vairāk. Zvaigznes iesaka pārdomāt kā tu plāno savu laiku vai neesi pārlieku iestigusi darbos un aizmirsusi par visu pārējo – ārpus tā? Apsēdies, atpūties un, iespējams, tev atklāsies jauni notikumu leņķi un spēsi atrisināt problēmu ātrāk. Komunikācija tagad tev padosies īpaši labi, būsi pārliecināta par sevi un to, ko vēlies pavēstīt citiem. Zvaigžņu izkārtojums paredz, ka tevi šajā nedēļā sagaida transformācijas attiecībās – romantikas vēsmas ir ceļā! Esi godīga par to, kā jūties. Planētu ietekmē sajutīsi ievērojamas pārmaiņas savā mīlas frontē. Tomēr nebaidies zaudēt nedaudz kontroles, dažkārt tas ir pat ļoti vēlams…

 

Dvīņi

Ja tu esi domājusi par to, kas ir labs tavā dzīvē – tevi šajā nedēļā sagaida daudz jaunu nianšu. Planētu ietekmē tu saskatīsi savu radošo dzirksti, kā to vari skaidrāk izmantot. Durvis ir plaši vaļā – jaunām iespējām! Ja tev ir pašai savs bizness, šis var būt laiks, kad iepazīties ar nozīmīgiem partneriem, kā arī sasniegt tos klientus, kurus jau sen vēlējies. Tavā ceļā var būt jaunas darba iespējas. Pēdējo nedēļu laikā šīs būs dienas, kad vari sasniegt profesionālos augstumus, apvienojot savas spējas un šīs nedēļas veiksminieces statusu. Spēsi skaidri ielūkoties patiesībai acīs, apjautīsi visas realitātes nianses, ar ko tev būs jāsaskaras turpmākajās dienās. Zvaigznes iezīmē, ka ir laiks pāršķirt jaunu lappusi savā dzīvē un iet pa jauniem ceļiem. Ir laiks piepildīt sen kāroto! Mīli to, ko tu dari un tu iegūsi, piesaistīsi tieši to, ko vēlies!

 

Vēzis

Vai tev ir sajūta, ka esi iestidzis rutīnā? Iespējams, meklē veidus, kā padarīt savu dzīvi kaut nedaudz baudāmāku. Lai iegūtu no pasaules to, ko vēlies, tev jāiegulda tajā daudz vairāk mīlestības. Tava dzīves ceļa spēkrata stūre ir tikai un vienīgi tavās rokās! Šī nedēļa ir potenciāli lielisks laiks, lai rastu emocionālus stimulus, kas palīdzēs uzmodināt mīlestību un gaismu tavā dzīvē. Lasi psiholoģiskās pašpalīdzības grāmatas vai meklē veidus, kā padarīt garīgāku notikumu segumu, pareizajā gaismā parādot tavus ikdienas notikumus. Labestība vienmēr tiek augstu vērtēta mūsu dzīvē, tev tikai jāatrod pareizais piekļuves veids pie tās. Kad tas notiks, daudz skaidrāk saskatīsi to, kas tev ir nepieciešams turpmākajā rīcībā. Ja tev ir bijušas kādas neskaidrības komunikācijā ar ģimenes locekļiem un citiem sev tuviem cilvēkiem, vai tev ir bijušas kādas neskaidrības mājas dzīvē, ir īstais laiks pievērsties šiem jautājumiem, tieši nedēļas beigās apkārtējie beidzot sadzirdēt to, ko vēlējies viņiem pateikt!

 

Lauva

Šajā nedēļā tu piesaistīsi labklājību, ja vien izvēlēsies – laimi! Tavs smaids var teju izgaismot telpu, kurā ienāc. Tavi vistuvākie iegūs tik daudz no tava prieka! Šonedēļ tas cik novērtēts un nozīmīgs jutīsies, būs atkarīgs no tā, kādi cilvēki būs tev visapkārt. Dodot labāko, tu to saņemsi arī atpakaļ! Zvaigznes norāda, ka atrodies lieliskā pozīcijā, lai dalītos ar citiem savās zināšanās un apmācītu citus savās jaunajās prasmēs. Tu esi dzimis skolotājs, tāpēc neturi sveci zem pūra un padalies ar citiem! Tomēr raugi, kā tu izmanto vārdus šajās dienās. Paņem baltu papīra lapu vai veic ierakstu savā blogā, ja tev tāds ir – tas lieliski palīdzēs sakārtot domas un, iespējams, atklāsi, ka nedēļas beigās ir vieglāk izteikt pareizos vārdus, kas palīdzēs rast balansu starp taviem vismīļākajiem. Mīlestība ģimenē ir būtiska, tā ir kā augam tik nepieciešamā gaisma, kas palīdz tam plaukt un zelt. Padomā par to!

 

Jaunava

Personīgās vērtības un pašnovērtējuma sajūta būs tev īpaši nozīmīgi. Ja esi pieļāvis kļūdu, nemokies! Visupirms esi godīgs pats pret sevi. Centieni atrast pareizo balansu ir tieši tas, kas tev ir nepieciešams turpmākajās dienās. Pārstāj atkal un atkal pārcilāt savā prātā to, ko esi izdarījis kļūdaini, tā vietā fokusējies uz to, ko vari darīt turpmāk. Pareizo domu un vārdu atrašana, kas atbalstītu tavu pašnovērtējumu, būs īpaši būtiska. Šaubas, kas šajā nedēļā iezagsies tavā prātā ir tikai domas, aizstāj tās ar citām vai piedalies sev nozīmīgās nodarbēs. Zvaigznes norāda, ka turpmākajās dienās tev īpaši jāpiedomā pie sevis izteiktajiem vārdiem, noteikti apdomājies pirms ko saki! Izvēlies pozitīvas frāzes, neļauj drūmumam un negācijām iezagties tavā prātā un izteicienos. Un redzēsi, viss nokārtosies! Tev ir nepieciešams pāršķirt jaunu dzīves lappusi. Zvaigznes iesaka pierakstīt savas domas. Vai tev ir dienasgrāmata? Ieraksti tajā ik dienas vismaz trīs pozitīvas sava rakstura iezīmes, kas tev šķiet simpātiskas. Nedēļas beigās, visticamāk, tava attieksme ievērojami mainīsies. Visa noslēpums ir spēja mīlēt pašam sevi – tik vienkārši un reizē sarežģīti!

 

Svari

Šonedēļ tavā dzīvē būs dažādas pārmaiņas. Ir radies teju kaut kāds klikšķis, un tu redzēsi daudzas lietas skaidrāk. Lieliski saredzēsi tās lietas, kas var notikt dabiski un ko vari darīt, lai justos labāk, pārveidojot savu dzīvi. Būt diplomātiskam pret citiem – tas ir labi, bet arī par sevi aizmirst nedrīkst! Ja pietiekami veltīsi laiku arī sev, sajutīsi, ka labas pārmaiņas rodas teju pašas no sevis. Naudas lietas un drošības sajūta šonedēļ būs pirmajā vietā. Tev ir jārada sajūta, ka tu jūties droši un stabili. Zvaigznes norāda, ka svarīgi būt kopā ar cilvēkiem, kurus tu mīli un kuri mīl tevi. Izbaudi mirkļus viņu sabiedrībā. Šonedēļ beidzot ir jāsāk pievērsties sev, tā teikt, apčubināt sevi. Tas, cik labi jutīsies tu, atspoguļosies tavās izjūtās, saskarsmē ar apkārtējiem un it visā ko dari.

 

Skorpions

Tavs lielākais jautājums šonedēļ varētu būt diezgan abstrakts un mokošs: “Kas es esmu un ko šeit daru?” Tava enerģija rodas tieši tāpat kā citiem cilvēkiem. Tevī slēpjas tīra un patiesa mīlestība, kaut arī, iespējams, tev ir sajūta, ka esi mūžīgos tās meklējumos. Šonedēļ radīsies izmaiņas un beidzot jutīsi, ka tev rodas enerģija, gluži kā Fēniksam, kas atdzima no pelniem. Tiesa, lai veiktu jebkādas izmaiņas – viss ir atkarīgs tikai no tevis. Negaidi, ka viss notiks pats no sevis, no tā, ka sēdēsi maliņā un mēģināsi sev iegalvot, ka tev šādi rodas enerģija – no tā nekas nemainīsies. Protams, pozitīva domāšana ir svarīga, bet tomēr ir arī kaut kas jādara, nevis jāgaida, kad viss notiks pats. Uz nedēļas beigām redzēsi, ka tavi mērķi dominē, un tev patiesībā ir lielāks spēks un vara pār tiem nekā līdz šim domāji. Apstājies un apdomā, kas ir tas, ko patiesi vēlies dzīvē sasniegt. Noteikti par labu nāks arī tas, ja tu kādu paslavēsi par viņa paveikto. Labi vārdi palīdzēs ne vien tevis uzslavētajai personai, bet arī tev pašam.

 

Strēlnieks

Pašapziņas līmenis celsies un spēka pieplūdums – apņēmība rīkoties radīsies jomā, kurā patiešām vēlies. Šonedēļ izmanto savu enerģiju un gudrību, lai virzītos uz priekšu. Uzticies sev, līdz ar to arī izjutīsi lielāku drošību tajā, ko dari. Apzinies to, cik vērtīgs cilvēks tu esi. Tava dabiskā un patiesā līdzjūtība būs spēks, ar ko tu iedvesmosi citus strādāt kopā ar sevi. Ja šobrīd tevi nomāc kādas problēmas, uz nedēļas otru pusi ar draugu palīdzību tās varētu atrisināties. Beidzot kaut kam saskatīsi reālo kopainu, nevis domāsi par katru mazo gājienu atsevišķi. Veido komandu un strādā kopā ar cilvēkiem – sadarbojies, un mērķi tiks sasniegti. Mājas sakopšanas darbos beidzot iesaisti arī pārējos ģimenes locekļus – kopā ir ne vien vieglāk, bet arī ērtāk un noteikti – jautrāk. Veselais saprāts šonedēļ tev daudz ko pateiks priekšā.

 

Mežāzis

Darba komunikācijā varētu gadīties sarežģījumi. Tev varētu kļūt neskaidrs virziens tam, ko tu dari. Atpūties uz brīdi, ieelpo, padomā par visu mierīgāk, un daudz kas kļūs skaidrāks uz nedēļas beigām. Ļoti svarīgi šonedēļ tev būs draugi un kolēģi – uzklausi viņus un nekautrējies lūgt padomu. Viņi zina, kas tev ir svarīgs, tādēļ spēs palīdzēt. Un ļaujies arī tam, ka kolēģi tevi uzslavē – nesaki, ka viss ir pašsaprotams un patiesībā jau tu neko ievērības cienīgu nepaveici. Cel savu pašapziņu, uzklausot komplimentus! Ja tev šobrīd nav attiecību, iespējams, pilnīgi negaidīti sapratīsi, ka romantiski noskaņots ir kāds, kuru līdz šim uzskatīji tikai par draugu. Iespējams, tas būs tavā darba vietā. Esi godīgs un atklāts sarunās ar viņu, tikai tā sapratīsi, kā pareizāk rīkoties tālāk. Intuīcija šoreiz pateiks priekšā – ieklausies sevī!

 

Ūdensvīrs

Šonedēļ tu vislabāk spēsi “izteikties” rakstiski, tev vedīsies rakstu darbi, dokumentu sakārtošana. Var nākties sajust to, ka neatrodies tur, kur tu patiesībā vēlētos atrasties, iespējams, runa ir vai nu par mājām, vai darbu. Tava karjera, iespējams, nonākusi strupceļā un vairs nesaproti, kur virzīties tālāk, tādēļ vari apdomāt vai nav vajadzīgs kaut ko mainīt. Tev ir nepieciešams tāds darbs, kurā vairāk vari izteikt savu būtību. Lai to izdarītu, tev vajadzēs nodoties pašanalīzei – meditē, sajūti to, kas esi, kā arī meditācija būs labs līdzeklis, lai tu pašrealizētos. Ir piemērots laiks, lai tu pielietotu savas ambīcijas un mīlestību augstākiem mērķiem. Iespējams, tas, kas ir sīkums šobrīd, pāraugs par ko ļoti nopietnu nākotnē, un tikai tavās rokās ir tas, vai tu to padarīsi veiksmīgu vai nē. Apzinies arī to, kas ir tavas bailes. Tiklīdz spēsi tās formulēt, varēsi no tām atbrīvoties. Laba nedēļa, lai plānotu nepieciešamās izmaiņas jebkurā savas dzīves jomā. Mierīgi apsēdies un apdomā iespējamos risinājumus nevis rīkojies spontāni mirkļa iespaidā.

 

Zivis

Šonedēļ tavā dzīvē būs ļoti daudz uzmanības. Būs jādomā par to, ko vari darīt, kā vajadzētu darīt un kāpēc, lai izmainītu kaut ko savā privātajā vai profesionālajā jomā. Apdomā to, ko patiesi vēlies dzīvē darīt un rīkojies, lai to realizētu. Ļoti svarīga būs komunikācija, lai tu varētu nepārprotami izskaidrot nepieciešamo citiem. Pārliecinies vai citi ir visu līdz galam sapratuši, ja nē – atkārto vēl un vēl. Attiecībās vai biznesā, iespējams, dažubrīd neveiksies tik raiti, taču apzinies, ka tu dzīvo tagadnē, neietekmējies no nevēlamiem pagātnes notikumiem. Pasakies Visumam vai Dievam par to, kas ir sasniegts, kas esi šobrīd, un virzies uz priekšu, nevelkot līdzi pagātnes nastas no situācijām, kas tevi ne visai apmierina. Mēģini kaut nedaudz atpūsties šonedēļ, kaut dažas minūtes, bet velti laiku tikai sev. Kad esam pārguruši, rodas haoss… Tev tas nav vajadzīgs!

 

Lai lieliska nedēļa!

Iepriekšējais rakstsCieņa, pacietība un novērtējums jeb trīs stūrakmeņi komunikācijā ar pusaudzi
Nākamais raksts10 pazīmes, kas liecina, ka tavas partnerattiecības ir patiesi veiksmīgas