Nedēļas nogalē gaidāms silts un lielākoties sauss laiks – joprojām varēsim baudīt atvasaru. Jaunā darba nedēļa iesāksies ar labiem laika apstākļiem, bet nedēļas vidū Latvijā pastiprināsies ciklonu ietekme. Laiks kļūs mākoņaināks un daudzviet līs, pūtīs arī brāzmains vējš, tomēr joprojām būs samērā silti, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sestdien mākoņi mīsies ar sauli, arī nokrišņi nedz naktī, nedz dienā nav gaidāmi. Naktī termometra stabiņš noslīdēs līdz +5…+10°, bet dienā gaiss iesils līdz +13…+16°. Svētdiena būs šīs nedēļas saulainākā un siltākā diena. Daudzviet spīdēs saule un laiks būs sauss. Naktī nebūs aukstāks par +4°, bet dienā iesils līdz +13…+18°. Pūtīs mērens dienvidaustrumu vējš, kas piekrastē brāzmās var sasniegt 15 m/s.

Jaunā darba nedēļa iesāksies ar sausu laiku, bet jau no otrdienas nokrišņu būs vairāk, pastiprināsies arī vējš. Tomēr jaunnedēļ joprojām saglabāsies samērā silts laiks, dienās iesilstot līdz +9…+15°.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 1. oktobris
Nākamais rakstsApbrīnojami, ko par nevakcinēšanās iemesliem stāsta Stradiņa slimnīcā ievietotie Covid-19 slimnieki – VIDEO