Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi brīdina par pirmdienas rītā un dienas laikā gaidāmajiem laika apstākļiem. Izsludināts dzeltenais brīdinājums, bet oranžais brīdinājums, būs spēkā no pirmdienas vakara līdz otrdienas rītam. Nopietni brīdina par situāciju pirmdienas rītā un dienas laikā

22.04.2024. sākot ar rītu, pietuvojoties aktīvam ciklonam no dienvidaustrumiem, valsts rietumu un centrālajos rajonos gaidāma stipra snigšana – vietām veidosies 5-8 cm bieza sniega sega. 22.04. vakarā, pazeminoties gaisa temperatūrai, gaidāms neliels sals un ļoti stipra snigšana – dažviet rietumu un centrālajos rajonos sniega segas biezums varētu sasniegt 10 cm. Uz ceļiem veidosies apledojums, snigšanas laikā dažviet redzamība pasliktināsies līdz 200-500 m un vietām gaidāms arī neliels putenis.

ESI INFORMĒTS par gaidāmo snigšanas intensitāti, kas var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Esi uzmanīgs gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsKaty Tindemark piedzīvo nepatīkamu situāciju
Nākamais rakstsNedēļas sākums nesīs dramatiskas pārmaiņas; pēc tam laiks atkal mainīsies