Intervijā izdevuma “Privātā dzīve” 3.-9. maija numuram viens no Latvijā atpazīstamākajiem šovbiznesa pārstāvjiem Andris Kivičs atklāti stāsta par pārvākšanos uz Norvēģiju, smago darbu tur un iemesliem, kādēļ kopā ar sievu Lieni un meitiņu Miu tomēr atgriezies dzimtenē.

Kiviču ģimene negaidīti atgriezusies Rīgā un izrāda jauno mīlas ligzdiņu – VIDEO

Kiviči patiesībā dzimtenē pēc astoņu mēnešu prombūtnes atgriezušies jau 8.aprīlī – klusi un bez pompozitātes. Lai gan aizvadītā vasara ģimenei Latvijā bijusi veiksmīga, jo bijušas daudzas uzstāšanās un naudiņa nākusi, Andris sapratis, ka kovida laikā atkal visu aizklapēs ciet un būs grūti. Sekojis piedāvājums strādāt Norvēģijas mežos – un viņš to pieņēmis.

Augustā ģimene devās uz Norvēģiju, atrada lielisku dzīvesvietu mazā pilsētiņā, iekārtojās un Andris sāka, kā pats saka, hardcore darbu mežā. Lai gan sākumā no zāģiem un koku gāšanas nav sapratis neko, ātri visu iemācījies un mēnešiem ilgi smagi strādājis, pelnot aptuveni 3000 eiro uz rokas. Saprotams, ka nodokļi un cenas Norvēģijā ir augstas. Ja strādā abi, kaut ko var iekrāt, bet ģimene uz to nav iespringusi un dzīvojusi kā vietējie – iepirkušies, pusdienojuši ārpus mājas. Kauss alus Norvēģijā var maksāt pat 12 eiro, stāsta Andris.

Izrādot savu jauno guļamistabu, Kiviču pāris atklāj pikantas detaļas – VIDEO

Viss gājis labi, ģimene jau iepriekš bija publiski izteikusies, ka Norvēģijā jūtas kā mājās un izskatījās, ka nobāzējušies uz palikšanu. Tomēr nāca piedāvājums no Latvijas piedalīties šovā “Slavenības. Bez filtra”, tāpat šovasar ieplānotas daudzas uzstāšanās. Parēķinājuši, ka ar koncertiem un šovu nopelnīs divreiz vairāk kā smagā darbā Norvēģijā, līdz ar to vismaz šobrīd atgriezušies. Kā būs tālāk, nezina neviens. Ja atkal sāktos kovida ierobežojumi, nav izslēgts, ka Kiviči vēlreiz kravās koferus un atgriezīsies skarbajā vikingu zemē.

Šobrīd abiem dienaskārtībā ir ne vien dalība šovos un koncertos, bet arī bērnu satikšana. Lienei ir trīs meitas, kuras dzīvo ar tēti, bet Andrim – divas, kuras dzīvo ar mammu. Abi ir apņēmības pilni savas atvases pēc ilga neredzēšanās perioda satikt.

Kivičs atklāj detaļas par Rīgā piedzīvoto vardarbīgo uzbrukumu

Tāpat Andris apgūst spa labsajūtas masāžas kursu un smej, ka potenciālie klienti varot stāties rindā. Viņam esot ļoti labas rokas, ko atzinis ne viens vien.

Visu sarunu ar ģimeni lasiet “Privātās dzīves” 3.-9. maija numurā.

Iepriekšējais rakstsTiesu izpildītāji slavenu latviešu dziedātāju izmet no dzīvokļa
Nākamais rakstsVakcinācijas uzskatu dēļ pazīstama mūziķu ģimene vairs nedzīvo kopā