“Ticiet vai nē, taču sestdien, 30. martā, dēlam pateicu, ka rīt kāds laimēs SuperBingo, bet man nebija sajūtas, ka tā būšu es,” saka laimētāja, kura no Ogres bija atbraukusi uz Latvijas Loto biroju noformēt 307 279,19 eiro lielā laimesta dokumentus. SuperBingo pastāvēšanas laikā šī ir ceturtā reize, kad tiek laimēti vairāk nekā 300 000 eiro, vēsta Latvijas Loto. Noskaidrota šogad lielākā loteriju laimesta saņēmēja Latvijā

Ogrēniete esot SuperBingo veiksminiece un cienītāja, bet 2024. gada Lieldienas viņai paliks atmiņā uz visu mūžu. “SuperBingo ir mana iemīļotākā loterija, tāpēc vienu reizi nedēļā  izmēģinu tajā veiksmi. Jāsaka, ka veiksme pret mani bijusi labvēlīga – esmu laimējusi gan Centru, gan Rāmi, gan viesojusies studijā,” atklāj sieviete. Tradicionāli viņa iegādājas SuperBingo biļeti ar diviem spēles variantiem un vienu momentloterijas biļeti, lai var iesūtīt komplektu auditorijas spēlēm.

“Kā izvēlos laimīgos SuperBingo skaitļus? Pavisam vienkārši! Viens variants ir ar maniem skaitļiem, bet otrs – Ātrspēle. Šoreiz tieši mani skaitļi deva iespēju laimēt vērienīgo naudas laimestu,” stāsta veiksminiece. No šī gada janvāra SuperBingo laimētājam ir iespēja laimēt arī sapņu māju, ko uz laimētāja zemes uzbūvēs uzņēmums Somu māja. Lai pretendētu uz sapņu māju, ir jāiegādājas SuperBingo ar vismaz vienu variantu un dalību Džokers un Džokers 7. Ogrēnietes laimīgajā biļetē nebija atzīmes par dalību Džokeros, tāpēc viņa nevarēja pretendēt uz sapņu māju. Uz Latvijas Loto jautājumu, vai viņu tas apbēdināja, veiksminiece smaidot atbildēja: “Protams, ka nē! Es joprojām nespēju noticēt, ka laimēju 307 279 eiro. Tas taču ir kaut kas neticams! No prieka un pārsteiguma raudāju!”

Laimētājas veiksmes formula ir pavisam vienkārša: neatlaidība un ticība veiksmei. Viņa to attiecina ne tikai uz loterijām, bet arī uz dzīvi. Veiksminiecei patīkot daba, pastaigas mežā, ogošana, sēņošana, tāpēc viņas iemīļotākā vieta dzimtenē ir Ogre. “Ogrē var izbaudīt dabu un katru gadalaiku,” viņa apstiprina.

Šobrīd viņai vēl neesot grandiozu ideju, kā naudu tērēt, taču daļu no vērtīgā laimesta tērēšot mājokļa labiekārtošanai. Veiksmīgo ziņu par laimestu neplāno nevienam atklāt, un laimētāja vēlas palikt anonīma.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsRīgā izraisa divus nopietnus negadījumus ar nomas auto – VIDEO
Nākamais rakstsŠīm HOROSKOPA ZĪMĒM 2024. gada APRĪLIS būs ĪPAŠI VEIKSMĪGS