Kā vēsta izdevuma “Kas jauns” 23.-29. maija numurs, kādreizējā šova “X Faktors” uzvarētāja, dažādu citu šovu dalībniece un influencere Elīna Gluzunova neuzticībā pieķērusi dzīvesbiedru un nu vēlas šķirties.

Ar izdevumu anonīmi sazinājies kāds aculiecinieks, kurš pastāstījis par Elīnas dzīvesbiedra romantisku tikšanos ar citu sievieti kādā Rīgas kafejnīcā. Elīna izdevumam atklāj – par to ir lietas kursā, tāpēc vēlas šķirties. Viņa norāda, ka par vīra saziņu ar citu sievieti zina jau sen. Abi guļ atsevišķās istabās un komunicē tikai neatliekamos gadījumos.

Viņa ar bērniem vēlas palikt pašreizējā dzīvesvietā, bet vīram būšot mājoklis jāpamet. Dzīvesbiedrs izdevumam nav vēlējies komentēt pēdējos notikumus, vismaz pagaidām.

Pāris jau pērn vairākus mēnešu dzīvojis šķirti, tomēr spēja rast spēkus attiecības atjaunot un pat plānoja kāzas. Šopavasar abi pameta šovu “Ģimene burkā” un ziņas par jaunām nesaskaņām un šķiršanos virmoja jau tad, lai gan tika noliegtas.

Elīna norāda, ka šķiršanās neietekmēs tēta attiecības ar bērniem, kuru audzināšanā viņš varēs iesaistīties, ja vēlēsies.

Visu rakstu lasiet “Kas jauns” 23.-29. maija numurā.

 

Iepriekšējais rakstsDažas dienas pēc traģēdijas Krāslavas pusē notiek vēl viena nelaime
Nākamais rakstsJaunas ziņas no “Lidl” veikalu tīkla – šoreiz īpaši jaunajiem vecākiem!