Piektdien, 6. novembrī, pulksten 07:06, Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde saņēma informāciju par slepkavības mēģinājumu Daugavpilī. Par doto faktu uzsākts kriminālprocess.

6. novembrī, pulksten 07:06, Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde saņēma informāciju par to, ka ir noticis slepkavības mēģinājums.

Valsts robežsardzes darbiniekam, 1973.gadā dzimušam vīrietim, dodoties uz darbu, Daugavpilī, Stāvā ielā 22, uzbruka divas neatpazītas personas, kuras pielietoja asaru gāzi un ar āmuram līdzīgu priekšmetu veica vairākus sitienus pa cietušā galvu un ķermeņi. Vīrietim izdevās izrauties no uzbrucējiem un izsaukt medicīnisko palīdzību, pēc kā viņš tika nogādāts tuvākajā medicīnas iestādē.
Noziedzīgā nodarījuma veids un izdarīšanas apstākļi, dod pamatu uzskatīt, ka ir noticis slepkavības mēģinājums, saistīts ar cietušās personas profesionālo darbību.

Izmeklējot notikušo noziegumu, izmeklēšanas interesēs Valsts policija aicina atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem, un kuri 2020. gada 6. novembrī pārvietojās pa Stāvo ielu un tās apkārtni, kā arī pārējo Jaunforštadtes mikrorajonu. Tāpat Valsts policija aicina sabiedrību, īpaši minētās apdzīvotās vietas iedzīvotājus, sniegt jebkuru informāciju, par aizdomīgām personām un automašīnām, kā arī citu izmeklēšanai noderīgu informāciju.

Informācijas sniegšanai sazinieties pa tālruni 110; 26624879 vai personīgi vēršoties tuvākajā Valsts policijas iecirknī. Anonimitāte tiek garantēta!

Iepriekšējais rakstsDaudz ierobežojumu cīņā ar Covid-19: Valstī līdz 6. decembrim izsludināta ārkārtējā situācija
Nākamais rakstsSmagā avārija pie Siguldas: parādās cita versija – VIDEO