Jau vairāk nekā 20 gadus valsts mēroga izložu šovs SuperBingo iemieso mūsu pašu sapni par laimestu – reālu, sasniedzamu un iespējamu. Svētdienu rīti ar SuperBingo daudzās mājās ir kļuvuši par tradīciju. Šī gada janvārī SuperBingo piedzīvo pozitīvas pārmaiņas, iepriecinot dalībniekus un skatītājus ar jaunu un krāšņu Lielo laimes ratu un tādiem vērienīgiem laimestiem kā sapņu privātmāja vai automašīna Audi Q8.

Spēles prieks košā studijā 

Nupat ir piedzīvots pirmais jaunā SuperBingo raidījums. Lai spēli padarītu aizraujošāku un pozitīvām emocijām piepildītāku, studijā ir parādījušās ne tikai košas dekorācijas, bet arī četri dīvāni – tajos draudzīgi iekārtojušās četras SuperBingo spēlētāju komandas, kuras turpmāk spēles prieku piedzīvos kopā! Spēles dalībnieki varēs laimēt ne tikai ierastos laimestus individuāli, bet arī papildināt savas komandas banku, lai izlozes beigās ikviens studijas viesis tiktu pie sava laimesta. SuperBingo varēs skatīties ierastajā laikā – svētdienās plkst. 10:00 TV3. 

Starmešu gaismās – Lielais laimes rats 

Vai ir kāds, kurš nevēlētos iegriezt Lielo laimes ratu? Pirms vairāk nekā 22 gadiem tepat Latvijā darinātais rats tagad ir devies pelnītā atpūtā, un tā vietā studijā gozējas pavisam jauns laimes rats, kurš uz SuperBingo studiju atceļojis no Īrijas. Arī šis Lielais laimes rats ir mehānisks, un to var iegriezt tāpat kā līdz šim, taču jaunā rata izskatu un funkcionalitāti papildina digitāls ekrāns. Tāpat kā līdz šim, iegriežot Lielo laimes ratu, iespējams laimēt naudas laimestu vai automašīnu.  

Atgriežas iespēja laimēt privātmāju 

Sapņu privātmāju savā īpašumā iegūs SuperBingo dalībnieks, kurš laimēs SuperBingo līdz 42. bumbiņai un būs piedalījies arī papildspēlēs Džokers un Džokers 7. Skandināvu stila māju uzbūvēs uzņēmums Somu māja, kurš parūpēsies arī par mājas iekšējo apdari. Mājas kopējā platība būs 133 m², kas ietvers gan dzīvojamo platību (105 m²), gan terasi. Mājā plānotas trīs guļamistabas, dzīvojamā istaba, divi sanmezgli un virtuve. Kur būvēt jauno māju, izvēlēsies laimētājs vai laimētāja. Ja nepieciešams, zemes iegādei varēs izmantot SuperBingo naudas laimestu. Šonedēļ SuperBingo laimesta uzkrājums sasniedzis jau 277 000 eiro. Ja tiesības uz mājas laimestu vienā izlozē iegūs divi vai vairāk laimētāji, viņi savā starpā sadalīs naudas laimestu mājas vērtībā.

Jaudīgs laimests – Audi Q8 

SuperBingo vienmēr ir aktuālas papildspēles, kurās iespējams laimēt īpaši vērtīgas automašīnas, un šoreiz tā ir Audi Q8! Jaudīgo automašīnu un naudas laimestus garantēti izlozēs 26. aprīlī.  

SuperBingo – mums laimējas!

Skaitļu loteriju SuperBingo organizē valsts akciju sabiedrība Latvijas Loto. Tās pirmā izloze notika 2002. gada 2. martā. Kopš tā laika ik svētdienu izlozes ir vērojamas kanālā TV3.

VAS Latvijas Loto ir nacionālais loteriju uzņēmums, kas īsteno valsts mēroga izlozes sabiedrības labā. Latvijas Loto 2022. gadā valsts budžetā nodokļu, nodevu un maksājuma par valsts kapitāla izmantošanu veidā ir iemaksājusi vairāk nekā 19 miljonus eiro.  

Iepriekšējais rakstsPrieka vēsts veikalu tīkla “Maxima” cienītājiem
Nākamais rakstsLatviešu mūziķu radīta dziesma par kaķīti saviļņo Eiropu – VIDEO