Šovasar pārdošanā izlikts bijušās politiķes, tagad Latvijas vēstnieces Itālijā, Maltā, Albānijā un Sanmarīno Solvitas Āboltiņas un viņas vīra, uzņēmēja Jāņa Āboltiņa privātīpašums Rīgas klusajā centrā, Ieroču ielā, vēsta izdevums “Privātā dzīve”.

Uz 766 kvadrātmetru liela gabala atrodas divas mājas – 211,7 kvadrātmetrus plaša galvenā dzīvojamā māja ar pirti. Ir arī otra ēka – 56 kvadrātmetri tajā paredzēti dzīvošanai, bet 73,5 kvadrātmetri – saimniecības vajadzībām, tostarp garāžai divām automašīnām. Abos dzīvojamaos namos ir visas ērtības. Kopīgs privātais pagalms.

Īpašums esot lieliski piemērots divām ģimenēm, kas vēlas dzīvot neatkarīgi viena no otras. Īpašuma cena ir 430 000 eiro. Pirkšanai iespējams ņemt arī hipotekāro kredītu, bet mēneša maksājums tad sasniedz 1444 eiro.

Āboltiņa nekomentē mājas pārdošanas faktu. Kad pirms nepilniem diviem gadiem viņa devās uz Itāliju, līdzi brauca arī meita, kura mācās starptautiskā skolā, bet dēls ar tēvu palika Latvijā. Plašāk izdevumā “Privātā dzīve”!

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija Tīnūžu-Kokneses šosejas sākumā – VIDEO
Nākamais rakstsArī trešdienas rīts nācis ar sliktu ziņu