28. aprīlī, pēc teju četru mēnešu darba, durvis pēc rekonstrukcijas ver “Maxima X” veikals Rīgā, Dzirciema ielā 23. Šis ir jau 30 veikals, kas pielāgots vienotajam “Mans veikals” konceptam, kas tiek ieviests visā “Maxima” veikalu tīklā. Veikala rekonstrukcijā, tostarp tirdzniecību telpu un palīgtelpu uzlabošanā, investēti vairāk nekā 500 tūkstoši eiro, padarot veikalu intuitīvāku, plašāku un nodrošinot ērtāku iepirkšanās un darba vidi.

“Visai “Maxima” komandai ir liels prieks pēc rekonstrukcijas atklāt jaunā formāta veikalu Dzirciema ielā, jo tas atrodas īpaši dinamiskā Rīgas pilsētas daļā – iepretim Rīgas Stradiņa universitātei un Stomatoloģijas institūtam, netālu no Botāniskā dārza un aktīva dzīvojamā rajona. Ar pārliecību varam teikt, ka šis veikals ikvienam pircējam – šīs pilsētas daļas apmeklētājam, studentiem un citiem – būs “mans veikals”, jo iepirkšanās process būs ātrāks un ērtāks, turklāt sortiments būs pielāgots dažādām gaumēm, kas palīdzēs gan ieekonomēt laiku iepērkoties, gan priecēt sevi ar jau ikdienā iemīļotiem produktiem. Arī maijā turpināsim aktīvu darbu, lai pielāgotu vēl vairāk “Maxima” veikalus vienotajam veikalu konceptam visā Latvijā,” norāda Viktors Novikovs, “Maxima Latvija” nekustamā īpašuma attīstības un celtniecības direktors.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala Dzirciema ielā telpas vairāk nekā 800 mplatībā ir pārveidotas pircēju un darbinieku ērtībām. Rekonstrukcijas ietvaros veikalā tika pilnībā pārbūvēti inženiertīkli, kā arī veikala iekštelpas ieguva jaunu apdari, radot mūsdienīgu veikala izskatu. Papildus tam, lai atvieglotu un mudinātu iedzīvotāju uz zaļāku un ilgtspējīgāku dzīvesveidu, veikalā uzstādīts iekštelpu taromāts, kas ļaus mūsu klientiem ērtā veidā nodot depozīta iepakojumu.

Veikala tirdzniecības zālē ieviesti dabai draudzīgi risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED un ierīkota jauna ventilācijas sistēma ar siltuma atgūšanas funkcijām. Papildus tam ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē, kā arī ieviesti citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Veikalā ir mainījies telpu izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākajās vietās – veikala sākumā, lai pircēji vienmēr var iepazīties ar labākajiem piedāvājumiem, tāpat arī esošais sortiments pielāgots īpaši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecīnījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams arī daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti augstas kvalitātes produkti par pieejamām cenām.

Iepriekšējais raksts“Zemu lidojošs” jaunietis ar “Audi” uz Bauskas šosejas nonāk lielās nepatikšanās
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 29. aprīlis