Tīreļos piektdien, 17. jūnijā, durvis vēris jauns pārtikas veikals mini top! Rīgas ielā 8 aiz Astarte Tīreļi benzīntanka pie Lielupes tilta. Veikala 106m2 tirdzniecības telpas ir svaigi renovētas un pielāgotas top! veikalu tīkla standartiem. Jaunais Tīreļu mini top! piedāvās optimāli pielāgotu sortimentu, tai skaitā, vietējo ražotāju produkciju, kā arī Vietējā top! gatavotos kulinārijas un konditorejas izstrādājumus. Veikalā radītas 4 jaunas darba vietas, un kopējās projekta investīcijas sasniedz teju 250’000 eiro.

“Jūnijs vietējam veikalu tīklam top! ir svētku sajūtu piepildīts, jo mēneša sākumā atklājām jaunu veikalu top! Salaspilī, savukārt šodien varam iepriecināt Tīreļu apkārtnes iedzīvotājus ar jaunu vietējo veikalu mini top!. Atrašanās vieta Tīreļu iedzīvotājiem un garāmbraucējiem arī nebūs sveša, jaunajam mini top! ienākot vietā, kur jau agrāk atradās pārtikas veikals. Tīreļos iepriecināsim ciemiņus ar konditorejas un kulinārijas izstrādājumiem, vietējo gaļas produkciju, Latvijā ražotiem saldumiem, piena produktiem, dzērieniem, miltu un graudu izstrādājumiem, augļiem un dārzeņiem, kā arī citiem labumiem,” laipni aicina veikalu tīkla top! valdes locekle Ilze Priedīte.

Līdz ar jauno mini top! ienākšanu iekārtota un sakārtota arī pieguļošā teritorija un siltināta renovētā ēka. Energoefektivitātes risinājumi ieviesti arī iekštelpās ar modernu tehnisko aprīkojumu un LED apgaismojumu.

Jaunais Tīreļu mini top! ir trešais šogad atvērtais veikals. Marta beigās top! durvis vēra Daugavpilī, jūnija sākumā – Salaspilī, un mēneša beigās jauns veikals top! tiks atvērts arī Rīgā. Paralēli tam notiek arī rekonstrukcijas darbi jau esošajos veikalos, lai uzlabotu un modernizētu apmeklētāju iepirkšanās pieredzi.

Veikalu tīkls “top!” ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi “top!” Latvijā šobrīd darbojas 204 pārtikas veikali, kas pieder 12 vietējiem uzņēmumiem. Kopumā tiek nodrošināts vairāk nekā 4000 darbavietu, atbalstot vietējos ražotājus un piegādātājus visā Latvijā.

Iepriekšējais rakstsStrādājot par krūmgriezēju, Kauperam rodas spožākā ideja dzīvē – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 18. jūnijs