Atbalstot jauno speciālistu pieredzes attīstību mazumtirdzniecības nozarē, šonedēļ “Maxima karjeras centrā” darbu divu mēnešu garumā uzsāk pieci jaunieši, kas nāk no dažādam Latvijas pilsētām – Rēzeknes, Liepājas, Lapmežciema, Kuldīgas un Auces. Kā ziņots iepriekš, “Maxima Latvija” izveidoja unikālu karjeras centru jauniešiem ar mērķi līdzās augstskolas zināšanām sniegt praktiskas iemaņas mazumtirdzniecībā un biznesa vadībā, apgūstot mazumtirdzniecības praktisko “MBA” programmu. Pēc praktiska darba veikalā, jauniešiem būs iespēja pievienoties darbam kādā no departamentiem un nākotnē kļūt par vadītāju. Patīkama vēsts no veikalu tīkla “Maxima”

“Kā atbildīgs darba devējs ne tikai mazumtirdzniecībā, bet Latvijā kopumā, jūtamies atbildīgi sniegt iespējas motivētam interesentam iegūt vērtīgu pieredzi šajā sektorā. Tieši tāpēc esam patiesi priecīgi mūsu kolektīvā uzņemt piecas zinātkāras un ambiciozas jaunietes, kuras divu mēnešu garumā strādās veikalā, tādējādi iepazīstot uzņēmuma procesus un iegūstot prakstiskas iemaņas mazumtirdzniecībā. Šī programma jaunajiem talantiem ļaus savas idejas pārvērst reālos risinājumos, uzlabojot ikdienas darbu  visos “Maxima” veikalos visā Latvijā,” stāsta “Maxima Latvija” Personāla vadības direktore Antra Lazdiņa.

Darbs būs ļoti praktisks, lai izprastu visus darbības procesus no A līdz Z – sākot ar preču pieņemšanas procesu, tirdzniecības zonas darbības apguvi, darbu kasēs, turpinot izmēģināt savas prasmes veikala vadībā, kā arī veiks citus uzdevumus,lai spētu nākotnē kļūt par vadītājiem, izprotot veikala darbību no visām jomām. Praktiskā “MBA” programma caur veikala prizmu ļaus iepazīt arī pārējos  “Maxima Latvja” departamentus:  mārketinga, iepirkuma, piegādes tīkla, finanšu, informāciju tehnoloģiju, juridiskās un kvalitātes, personāla vadības, nekustamā īpašuma, kā arī komunikāciju departamentu.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsVairāk nekā 120 vakances: Viens no Latvijas labākajiem darba devējiem paplašina komandu!
Nākamais rakstsTurpmāk visiem Ukrainas bēgļu bērniem jāmācās arī Latvijas skolās