Ceturtdien, 6.aprīlī, durvis vēris jauns ELVI veikals Lielvārdē, Spīdolas ielā 10. Jaunajā veikalā īpaši domāts gan par ELVI apmeklētāju ērtībām, gan videi draudzīgu saimniekošanu. Veikala tirdzniecības zāle iekārtota gandrīz 200 m2 lielā platībā un tajā tiks piedāvāti ne vien pircēju iecienītu ārvalstu zīmolu produkti, bet arī Latvijas ražotāju preces, kvalitatīvi salāti un citi kulinārijas izstrādājumi, svaigi ceptas smalkmaizītes un karsta kafija.

Domājot par ilgtspējīgu saimniekošanu un patīkamu darba vidi uzņēmumā strādājošajiem, veikalā uzstādīta modernām energoefektivitātes prasībām atbilstoša siltumatguves sistēmu, labiekārtota vide, atjaunotas ēkas elektroinstalācijas un santehnikas sistēma, paplašināta tirdzniecības zālei paredzētā ēkas daļa un pilnībā nomainīts ēkas jumts. Ēkas atjaunošanā un veikala iekārtošanā kopumā investēti aptuveni 250 000 eiro. Šis ir otrais zīmola ELVI veikals Lielvārdes pilsētā.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Lielvārdes iedzīvotāji un pilsētas viesi jau ir iemīļojuši zīmolu ELVI, tāpēc esmu priecīga, ka šajā pilsētā tiks atvērts otrais pašmāju mazumtirdzniecības tīkla ELVI veikals. Patiesi ceru, ka tas kļūs par iecienītu iepirkšanās vietu tuvākās apkaimes iedzīvotājiem, jo veikala sortiments veidots tā, lai tur nopirktu visu ģimenes ikdienai nepieciešamo, veikalā būtu gan izdevīgi cenu piedāvājumi, gan patīkama iepirkšanās vide un atmosfēra.”

Jaunajā veikalā saimniekos ELVI franšīzes partneris SIA “Vita Mārkets”.

 

Iepriekšējais rakstsSeši neierasti olu krāsošanas veidi – izmēģina latviešu slavenības – FOTO, VIDEO
Nākamais rakstsCeļa malā Limbažu pusē atrod mazu lācēnu – sākotnēji pastāvēja cerība, ka mamma atgriezīsies…