Lai nodrošinātu reģionu iedzīvotājiem patīkamu iepirkšanos par zemām cenām un vēl lielāku iespēju sociāli distancēties, šodien pēc gandrīz četru mēnešu rekonstrukcijas durvis ver trīs jauni “Maxima X” veikali – Gulbenē, Limbažos un Rēzeknē. Šo veikalu izveidē kopumā investēti vairāk nekā 2 miljoni eiro.

Radot modernus un ar jaunākiem tehnoloģiskiem risinājumiem aprīkotus veikalus, jaunatklātajā “Maxima X” veikalā Gulbenē, Skolas ielā  7 veiktas investīcijas 660 tūkstošus eiro vērtībā, veikalā Limbažos, Rīgas ielā 8  –  595 tūkstošus eiro, bet Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 142A  – 840 tūkstošus eiro lielas investīcijas.

“Esam priecīgi, ka arī ārkārtas situācijas laikā, ievērojot visus piesardzības pasākumus, varam saviem klientiem vērt durvis trīs “Maxima” veikaliem un sniegt iespēju vienuviet iegādāties visu nepieciešamo par zemām cenām, ko īpaši novertē Latvijas iedzīvotāji pašreiz tik sarežģītajos ekonomiskajos apstākļos. Jaunu veikalu atklāšana nodrošina lielāku iepirkšanās platību, līdz ar to iespēju vieglāk ievērot sociālo distranci. Aicinām klientus ievērot 2 metru distanci, nedrūzmēties pie veikalu plauktiem un ievērot visus sociālās distancēšanās noteikumus,” komentē “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

Visos veikalos darbinieku un pircēju ērtībām ir  pilnībā atjaunota telpu apdare un inženierkomunikācijas, kā arī pārplānotas palīgtelpas. Veikalos ir uzstādīts jauns energoefektīvs LED apgaismojums un ierīkota jauna ventilācija.

Veikalos ir plašs preču un produktu klāsts kā ikdienai, tā arī svētkiem. Sortimentā ir daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu piedāvājums līdzņemšanai, liela svaigu dārzeņu un augļu izlase, kā arī citi iecienīti produkti.  

Iepriekšējais raksts“Smart-ID” nāk klajā ar skaidrojumu par vakardienu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 16. aprīlis