Linda Leen atgriežas mūzikas pasaulē ar jaunu, valdzinošu dziesmu “Magnētiskā vētra”, kas ir pirmā vēsma no gaidāmā piektā studijas ieraksta albuma. Jaunais albums pie klausītājiem nonāks nākamā gada pavasarī. Pēc ilgāka pārtraukuma jaunas vēstis par kādreiz tik populāro dziedātāju Lindu Leen

Dziesmas teksta un mūzikas autore Linda Leen stāsta: “Šī ir ļoti harmoniski tapusi kompozīcija – no satura līdz formai tās vīzija man atklājās un bija skaidra jau sākotnēji. Tās stāsts un atmosfēra izaugusi, savijoties patiesiem notikumiem, vēstulēm, fantāzijām un īstenībām. Muzikāli to vēlējos ietērpt silta vasaras vakara saldmē, kā lēnā deja ar sevi.”

 

Kopā ar talantīgajiem mūziķiem Miķeli Putniņu (ģitāra), Rūdolfu Dankfeldu (sitamie instrumenti) un Kristianu Priekuli (bass), Linda savu albuma tapšanas radošo procesu aizvada  Cēsu pusē, dabas ieskautā studijā “Alejas”.

Vide ir apzināti izvēlēts elements jaunās mūzikas tapšanas procesā: “Atklājām, ka mēs kā radoša apvienība vislabāk jūtamies ārpus pilsētvides – basām kājām, bez steigas,  ar garākām sarunu pauzēm starp ierakstiem uz studijas terases, baudot saulrietu un skatu pār Vidzemes laukiem. “Magnētiskās vētras” ieraksta dienā valdīja tveice un pēkšņi, saulei joprojām spīdot, atnāca ilgi gaidīts lietus – izskriet zaļas zāles pagalmā un ļauties izmirkt ir neatņemama šī ieraksta pieredzes sastāvdaļa,” smaidot stāsta Linda Leen.

Turpinot albuma “Digital Church”  (2017) iestrādnes, jaunā singla skaņas dizains tapis, sadarbojoties ar producentu un mūziķi Gati Zaķi.

Dziesmas video radīts kā vizuālu atmosfēru kolāža, sadarbojoties trim māksliniekiem: ideja un montāžas režija – Linda Leen, operatore – Anna Konovalova, gaisma un telpa – Artūrs Kondrāts.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsLiela nelaime trešdien notikusi Siguldas pusē
Nākamais rakstsAr maija beigās pazudušo diemžēl noticis ļaunākais