Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 13 personas, tostarp seši gājēji, un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija. Piektdienas rīts nesis ļoti skumju vēsti

Traģiskais negadījums fiksēts Zemgales reģionā. Jau vēstīts, ka ceturtdien uz Bauskas šosejas kravas auto un mikroautobusa sadursmē dzīvību zaudējis viens cilvēks.

Plkst. 18.51 VUGD saņēma informāciju, ka Bauskas novada Iecavas pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta kravas automašīna un kravas mikroautobuss. Ugunsdzēsēji glābēji no kravas mikroautobusa ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja cietušo, kuru nodeva NMPD darbiniekiem, un bojāgājušo. Pēc tam ar absorbentu savākts uz brauktuves izlijušais šķidrums un sakārtota ceļa braucamā daļa. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza desmitos vakarā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 552 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 262 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvā pārkāpuma process un seši kriminālprocesi.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTraģēdija notikusi uz Bauskas šosejas – VIDEO
Nākamais rakstsMilzīgi jaunumi “X Faktora” zvaigznes dzīvē