Ļoti ātri pagatavojams saldais, kas neizmaksās dārgi, taču garšos fantastiski! Apskati foto recepti un pagatavo pati, lai uzcienātu savus mīļos!

Nepieciešams:

  • ~ 1 kg pussaldu ābolu;
  • 2 paciņas Selgas cepumu (pēc izvēles);
  • 1 paciņa sviesta;
  • 1 paciņa vaniļas cukura;
  • kanēlis (pēc garšas, taču tam jābūt diezgan daudz, aptuveni 1 vai 1 nepilna paciņa);
  • plombīra saldējums.

 

Pagatavošana:

 Ābolus nomizo, izņem tiem serdes un sagriež nelielos gabaliņos.

rsz_sl377726

 Cepumus salauž.

rsz_sl377728

Salauztos cepumus sajauc ar sagrieztajiem āboliem, sviestu, vaniļas cukuru un kanēli. Visu labi samīca.

 rsz_sl377731

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Visu saldā ēdiena masu blīvi saliek cepamajā traukā(vēlams seklā, lai masa apakšdaļā neizsūt) un liek krāsnī uz 20 minūtēm.

rsz_sl377732

Kad gatavs, ļauj nedaudz padzist. Liek trauciņos un katrai porcijai pievieno saldējumu (daudzums – pēc izvēles).

Gatavs!

Lai labi garšo!

Iepriekšējais raksts16 noderīgas lietas, ko, iespējams, nezināji par olām un to uzglabāšanu
Nākamais rakstsGALDA KULTŪRA: 42 zelta padomi