Kā vēsta 20.-26. aprīļa izdevums “Kas jauns”, ar Covid-19 nopietni saslimis Saeimas deputāts, bijušais spēkavīrs un aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis un viņa ģimene.

Deputāts izdevumam pastāstījis, ka veselības problēmas sākušās pēc Lielās Piektdienas, 2. aprīļa, kad parādījušies viegli simptomi. Tā kā nekādus aizliegumus pārkāpis nebija, Bergmanis nodomāja, ka tā ir viegla saaukstēšanās un ārstējies tradicionāli. Diemžēl simptomi pastiprinājušies, turklāt augsta temperatūra, nespēks un klepus piemeklējis arī sievu. Dēliem bijuši vieglas saslimšanas pazīmes.

Saprotot, ka saviem spēkiem vairs galā netiks, saukuši ātro palīdzību un aprīļa otrajā pusē nogādāti slimnīcā. Bijusi augsta temperatūra un nācies pielietot arī skābekļa masku, taču pēc tam jau gājis uz labo pusi. Pat slimnīcā Bergmanis saglabājis humoru, jokojot, ka jau labu laiku nekur ar sievu nav bijuši divatā, bet nu guļ blakus gultās vienā palātā. “Gandrīz vai otrs medusmēnesis sanācis,” smej deputāts. Ja nopietni, tad viņš aicina visus potēties – un vienalga ar ko, jo vīruss jokus nepazīst.

Bergmanis priecājas, ka nav nonācis līdz plaušu ventilēšanai – ārsti sakot, ka tobrīd jautājums par dzīvošanu vai nedzīvošanu jau kļūst par loteriju.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 2. maijs
Nākamais rakstsNepatikšanās nonācis mūziķis Normunds Jakušonoks