Aprīļa sākumā nepatīkamu vēsti no tiesas saņēmis pazīstamais grupas “Labvēlīgais tips” mūziķis Normunds Jakušonoks (50), vēsta 20.-26. aprīļa izdevums “Privātā dzīve”.

Normunds uzzinājis, ka “Swedbank” no viņa kā galvotāja un kāda bijušā kolēģa vēlas piedzīt naudu. Pirms septiņiem gadiem Jakušonoks kļuvis par galvotāju kolēģa studiju kredītam – abi kopā bija strādājuši gadiem un mūziķis piekritis izlīdzēt draugam. Nu izrādījies, ka kādreizējais draugs kredītu, acīmredzot, nav atmaksājis un naudas summu banka vēlas atgūt. Pandēmijas dēļ Jakušonoks šobrīd neesot tādā situācijā, lai spētu nosegt kādreizējā drauga un kolēģa parādu. Summa ir aptuveni pusotrs tūkstotis eiro plus vairāki simti procentos.

Normunds norāda, ka šeit vietā teiciens par naudas aizdošanu un draugu zaudēšanu. Lai gan nav aizdevis tieši, tomēr bijis galvotājs, līdz ar to šobrīd līdzatbildīgs. Jau pusotru gadu, kopš abu kopējā biznesa aizvēršanas, draugs ar Normundu vairs nekomunicē. Jakušonoks prāto, ka būs jābrauc par to izrunāties uz drauga mājām, jo bijusi noruna, ka kredīts tiks nomaksāts. Nu atklājusies pavisam pretēja situācija.

 

Iepriekšējais rakstsSaprata, ka saviem spēkiem ar Covid-19 galā netiks. Saeimas deputātu ar sievu nogādā slimnīcā
Nākamais rakstsMagone ar greizsirdīgo Žani “atperas” uz Rīgu, sasmīdinot Latvijā populāru mūziķi – VIDEO