Jau pirmajā dienā tika baudīti cepti sienāži, bet tās ne tuvu nebija vienīgās meksikāņu delikateses. Kā garšo, piemēram, mekikāņu iemīļotie tako ar liellopa acu pildījumu ? Nē, nu tad grauzdēti tārpi vai eļļā cepti skorpioni ? “Šausmas vienkārši!” Indra Salceviča Meksikā nobauda tako ar govs acu pildījumu

To visu “Četri uz koferiem” dalībnieki pagaršoja – dažus ēdienu brīvprātīgi, dažus brīvprātīgi – piespiedu kārtā, lai nezaudētu naudu no kopīgā ceļojuma budžeta. Un piedzīvojumi Meksikā var turpināties!

Šova epizodes fragmentu iespējams NOSKATĪTIES ŠEIT!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsKaraļa Čārlza veselības stāvoklis, iespējams, ir krietni sliktāks, nekā tiek atklāts
Nākamais rakstsKāpēc sporta zāles apmeklētājiem jāiegādājas vismaz divi apavu pāri?