Lai būtu tuvāk saviem Kurzemes klientiem un nodrošinātu izdevīgāko iepirkšanos šī reģiona pilsētu un pagastu iedzīvotājiem, “Lidl Latvija” paziņo par jauna veikala būvniecības sākšanu Kuldīgā, Aizputes ielā 7. Šis būs nākamais “Lidl” veikals Latvijā – kurā pilsētā tas atradīsies?

Jauno “Lidl” veikalu projektējušas “Diānas Zalānes projektēšanas biroja” arhitektes, bet ēkas būvdarbus īstenot uzticēts SIA “Anzāģe” speciālistiem. Plānots, ka jaunā veikala ēka būs apmēram 2385  kv.m. liela ar gandrīz 1340 kv.m. plašu tirdzniecības zāli.

Veikala fasādes risinājumā plaši tiks izmantoti ķieģeļi un ķieģeļflīzes, lai ēka vizuāli sasauktos ar tuvākās apkaimes namu izskatu. Ēku vieglāku un gaišāku darīs pret Mucenieku ielu vērstie plašie logi.

Satiksmes nodrošināšanai projekts paredz par “Lidl” līdzekļiem izbūvēt pilnīgi jaunus Jāņa un Rātskunga ielas posmus, kas pieslēgsies jau esošajām Mucenieku un Aizputes ielām. Gar jaunajām Jāņa un Rātskunga ielām tiks veidota sarkano kļavu lielstādu rinda, kas rudenī izdaiļos veikala apkārtni.

Pie veikala paredzēts izveidot 120 autostāvvietas “Lidl” klientiem. Pēc pilsētas pašvaldības iniciatīvas – 15 no šīm stāvvietām būs atvēlētas tuvākās apkaimes iedzīvotāju vajadzībām.

Jauno veikalu ceļot, netiek aizmirsts par aktīvajiem Kuldīgas velobraucējiem. Viņu vajadzībām šeit uzstādīs nerūsējoša tērauda statīvus vismaz 34 velosipēdu drošai pieslēgšanai.

Kuldīgas “Lidl” veikala precīzais atklāšanas datums tiks paziņots vēlāk, pēc būvdarbu veiksmīgas pabeigšanas.

Par “Lidl”

“Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021. gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” ir 30 veikali 13 Latvijas pilsētās. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsIkdienas rūpes par uzturu un veselību
Nākamais rakstsPatiesība vai maldi? 10 kulinārijas mīti