Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi izplatījuši brīdinājumu par laika apstākļiem otrdien visas dienas garumā un naktī uz trešdienu.

Naktī uz 07.12.2022. virs Baltijas jūras izveidosies jauns ciklons un Latviju no dienvidiem šķērsos ar to saistīta plaša nokrišņu zona, gaidāms ilgstošs sniegs ar sniega segas pieaugumu – naktī par 5 cm, dienā vēl par 5-8 cm. Brīžiem snigšanas laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 m. Nakts pirmajā pusē vietām, galvenokārt centrālajos rajonos, gaidāms sasalstošs lietus, atkala. Ceļi un ietves būs slidenas!

07.12.2022. no nakts otrās puses Rīgā gaidāma stipra snigšana, līdz dienas vidum sniega sega palielināsies par 5 cm. Brīžiem snigšanas laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 m. Nakts pirmajā pusē gaidāms sasalstošs lietus, atkala. Ceļi un ietves būs slidenas!

ESI INFORMĒTS par gaidāmo snigšanas intensitāti, kas var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Esi uzmanīgs gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu!

06.12.2022. dienas laikā gaidāma atkala – sasalstošs lietus, smidzināšana, kas uz ceļiem un citām virsmām veidos apledojuma kārtu. Ceļi būs slideni! Brīdinājums spēkā līdz pat pusnaktij!

Rīgā 06.12.2022. dienas vidū gaidāma atkala – sasalstošs lietus, smidzināšana, kas uz ielām un citām virsmām veidos apledojuma kārtu. Brīdinājums spēkā līdz plkst. 20!

ESI INFORMĒTS par apledojuma veidošanos uz ceļiem un ietvēm. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Esi uzmanīgs gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu!

Iepriekšējais rakstsVēstulē aicina pret Covid-19 vakcinētos pieteikties kompensācijai – tā izrādās krāpšana – VIDEO
Nākamais rakstsSkumjas ziņas otrdienas rītā saņemtas no Liepājas