Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi izplatījuši virkni dzelteno un oranžo brīdinājumu, bet Kurzemes ziemeļos pat sarkano, par naktī uz otrdienu un no rīta gaidāmo laiku.

12.12.2022. vakarā Kurzemes ziemeļos gaidāma ekstremāli stipra snigšana, brīžiem arī putinās. Redzamība snigšanas laikā pazemināsies zem 100 m, uz ceļiem būs sniega sanesumi.

RĪKOJIES, lai pasargātu sevi! Ļoti stipra snigšana plašās teritorijās traucēs transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, kā arī gaisa satiksmi. Ļoti augsts risks iekļūt ceļu satiksmes negadījumā. Izvairies doties ārā no mājām un pārvietoties pa ceļiem, ja vien tas nav kritiski nepieciešams.

12.-13.12.2022. naktī turpināsies snigšana – centrālajos rajonos stipra, rietumu rajonos ļoti stipra, bet jūras piekrastē arī ļoti stipri putinās. Ceļi būs slideni, atsevišķos posmos veidosies sniega sanesumi. Snigšanas laikā redzamība būs pasliktināta līdz 500-1000 m, bet putinot zem 500 m.

Rīgā 12.-13.12.2022. vakarā un nakts pirmajā pusē, turpinoties snigšanai, sniega segas biezums būs palielinājies par 5 cm. Ceļi būs slideni, redzamība snigšanas laikā pasliktināta.

ESI GATAVS, ka ļoti stipra snigšana plašās teritorijās traucēs transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, gaisa satiksmi, kā arī gājēju pārvietošanos, u.c. āra aktivitātes. Pārvietojoties pa ceļiem, esi ļoti uzmanīgs, ieplāno ilgāku laiku

Iepriekšējais rakstsZiemassvētku dāvana pārim – apskati labākos iespējamos variantus!
Nākamais rakstsIzdevies atrast Rīgā pēc skolas pazudušo meiteni