Abi vadošie bulvārpreses izdevumi “Kas jauns” un “Privātā dzīve” savos 12. oktobra numuros vēsta par aktiera Jāņa Jarāna (66) cīņu par veselību. Aktieris aizvadītajā ceturtdienā atgriezies mājās pēc teju mēneša, kas pavadīts slimnīcā.

Viss sācies ar to, ka kopumā veselīgais Jarāns (nelieto alkoholu, daudz staigā svaigā gaisā) pirms 10 gadiem “noķēris mazu infarktiņu”. Kopš tā laika ievietoti jau četri stenti un reizi gadā vai divos viņš dodas uz “tehnisko apskati”. Tomēr nesen noskaidrojies, ka aorta paplašinās – lai tā neplīstu un aktieris nesaļimtu, piemēram, kaut kur uz ielas, nolemts veikts operāciju.

Bija nepieciešama vaļēja operācija, atverot krūšukurvi. Diemžēl nākamajā dienā atklājās sarežģījumi un operāciju nācās atkārtot vēlreiz. Pēc tās teju trīs nedēļas aktieris pavadīja slimnīcā, slavējot Latvijas medicīnu, ēdināšanu un simpātiskās medmāsiņas, bet nu atgūstas Engures mājās, kur pastaigājas un bauda dabu. Viņš lēš, ka jau novembrī varēs atsākt mēģinājumus, jo darba līdz operācijai bijis patiešām daudz.

Jānis arī neslēpj dusmas par to sabiedrības daļu, kas vēl nav vakcinējusies pret Covid-19 – šo cilvēku dēļ pildās slimnīcas. Aktieris nespēj saprast tos, kuri ignorē ārstu teikto un apšauba profesionalitāti.

Plašāk lasiet izdevumu “Privātā dzīve” un “Kas jauns” 12. oktobra numuros!

Iepriekšējais rakstsSituācija kritiska: Tos, kurus pavasarī ārstētu reanimācijā, tagad ievieto parastajās palātās
Nākamais rakstsPolicisti Aizkraukles pusē pamana ātri braucošu auto bez numuriem – tālāk sākas pilnīgs trakums! – VIDEO