Atbilstoši pēdējām izmaiņām Ministru kabineta noteikumos, modes un izklaides centrs “Rīga Plaza” pagarina darba laiku un no otrdienas, 14.decembra, darba dienās būs atvērts no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00. “Pagarinātais darba laiks dos iespēju izkliedēt apmeklētāju plūsmu un mierpilnāk sarūpēt visu nepieciešamo svētkiem,” ziņo “Rīga Plaza” pārstāvji.
“Tuvojoties svētkiem, pagarinām modes un izklaides centra “Rīga Plaza” darba laiku par stundu, lai pircēji varētu bez steigas un liekiem uztraukumiem sarūpēt visu nepieciešamo. Ticam, ka tas daudziem atvieglos gatavošanos svētkiem, it īpaši ņemot vērā to, ka brīvdienās un svētku dienās, kad lielai daļai sabiedrības būtu laiks vajadzīgo pirkumu veikšanai, drīkst būt atvērti tikai pirmās nepieciešamības preču veikali,” stāsta “Rīga Plaza” pārvaldnieka “Colliers” aktīvu pārvaldes direktore Irīna Toropova.
Darba dienās modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” ir atvērti visi tirdzniecības centra veikali, brīvdienās un svētku dienās – tikai pirmās nepieciešamības preču veikali, kā arī veikali ar atsevišķu ieeju, kas “Rīga Plaza” gadījumā ir veikals “Peek& Cloppenburg”.
Zaļajā režīmā strādā arī kinoteātris “Apollo Kino Plaza”, kas ir atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 21.00. Tirdzniecības centra ēdināšanas zonā “Food Plaza” pieejamas plašas ēdināšanas iespējas gan klātienē, gan līdzņemšanai. Brīvdienās un svētku dienās maltīti klātienē iespējams ieturēt restorānos “Gan Bei” un “D’Arte”, kuriem arī ir atsevišķa ieeja no ārtelpas.
“Rīga Plaza” turpina strādāt tikai “zaļajā” drošības režīmā, t.i. ieejai tirdzniecības centrā nepieciešams sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. Bērni līdz 11 gadu vecumam (ieskaitot) var atrasties tirdzniecības centrā bez sadarbspējīga sertifikāta tādu pieaugušo pavadībā, kuriem ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Bērni no 12 gadu vecuma – ar negatīvu laboratoriski vai izglītības iestādē veiktu testu, kas nav vecāks par 72 stundām, un kopā ar pavadošu pilngadīgu personu, kurai ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Kā personu apliecinošs dokuments bērna vecuma apliecināšanai līdz 15 gadu vecumam var tikt izmantota dzimšanas apliecība vai skolēnu apliecība, sākot no 15 gadu vecuma – pase vai ID karte.
Iepriekšējais rakstsDzīvoklī Rīgā ieslēdzas tēvs ar mazu bērnu – pēc durvju uzlaušanas apstiprinās ļaunākās aizdomas
Nākamais rakstsNopietns brīdinājums par laiku tuvākajās stundās