Kopumā šī diena solās būt visai mierīga. Daudziem būs iespējas atbrīvoties no emocionāla rakstura važām. Nevajadzētu uztraukties par lietām, kas nav atkarīgas no tevis, turklāt vajadzētu pārliecināties, ka tas, ko dari, nekaitēs tev pašam.

 

Auns

Šodien var rasties grūtības ar kāda cilvēka izprašanu. Šī persona vēlēsies, lai tu īstenotu kādu projektu un, iespējams, tas būs liels pārbaudījums, tāpēc tev nāksies krietni vien papūlēties. Iespējams, beigu beigās jūs abi kopā pievērsīsieties šim projektam, kas pavērs jaunus apvāršņus. Ticams, ka šādā veidā iegūsi jaunu draugu.

 

 

Vērsis

Šodien tev nevajadzētu nekam un nevienam ļaut sevi novirzīt no vēlamā, no saviem mērķiem. Atstāj aiz muguras ikdienas rūpes un problēmas. Šodien vajadzētu visu uztvert viegli un mierīgi, esi dabīgs un velti laiku patiesai atpūtai. Viss pārējais pagaidīs, līdz beidzot atjaunosi savu fizisko un garīgo spēku. Ja iespējams, izslēdz arī mobilo tālruni, lai neviens tevi netraucētu ar kaitinošiem zvaniem.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šīs dienas galvenais notikums būs kāda ļoti dārga pirkuma veikšana. Tu pie konkrētās lietas tiksi ar savu ģimenes locekļu palīdzību, tāpēc būsi viņiem ļoti pateicīgs. Par godu šim notikumam, varēsi vakarā uzrīkot ģimenisku pateicības pasākumu. Ticams, ka emocionālie mirkļi tevi pat saraudinās.

 

 

Vēzis

Šodien tu būsi pārlieku steidzīgs un neapdomīgs savos vārdos. Taču spontāni atbildot uz jautājumiem, tu varētu nokļūt neapskaužamās situācijās. Tev vajadzētu vispirms saprast savas patiesās vēlmes, lai izvairītos no jebkādas maldināšanas. Ja nepieciešams, piedāvā sākt sarunu no gala, paskaidrojot savas domas un vēlmes. Var gadīties, ka nāksies iesaistīties visai spraigās diskusijās.

 

 

Lauva

Šodien tev būs problēmas tikt galā savu pārmērīgo iedomību. Ģimenes banketā vai citā pasākumā, kurā piedalīsies, tu runāsi tikai par sevi, spītīgi pievēršoties tikai un vienīgi saviem panākumiem. Nesatraucies tik ļoti un nekoncentrējies tikai uz sevi, esi mierīgs, jo tas ir pilnīgi normāli, ka kādā brīdī saruna pārslēgsies uz kādu citu. Nemēģini ik reizi pārtraukt cilvēku, sakot apmēram šādi: “Jā, bet es šādā situācijā…”.

 

 

Jaunava

Šodien tu spēsi cilvēkus atbruņot ar savu dabiskumu un vienkāršību. Ticams, ka šo iemeslu dēļ, šodien saņemsi daudz komplimentu. Var gadīties, ka šodien tu iepazīsies ar kādu ļoti īpašu cilvēku. Tu jutīsi, ka viņu tev sūtījis pats liktenis. Ja tev jau ir otrā pusīte, iespējams, šis cilvēks var kļūt par labu draugu. Ticams, ka šī draudzība ilgs pat vairākus gadu desmitus.

 

 

Svari

Ticams, ka šodien visnopietnākais notikums būs tava partnera izcelšanās. Iespējams, jūsu attiecības pēdējā laikā ir mainījušās, esat atsvešinājušies, taču ir pienācis īstais laiks, lai apdomātu vai tiešām nevēlaties neko darīt lietas labā. Esat iecietīgi viens pret otru, iedomājoties to, kā konkrētā situācijā reaģētu otrs. Veltiet laiku savu attiecību sakārtošanai.

 

 

Skorpions

Šodien vari piedzīvot patīkamus mirkļus, jo sapratīsi, ka daļa no nesenajām problēmām teju pašas no sevis ir atrisinājušās. Iespējami arī negaidīti ienākumi, kas tevi burtiski glābs, jo varēsi atlicināt naudu visam, kam līdz šim īsti nepietika. Ja pēdējā laikā esi rūpīgāk sācis ietaupīt, šodien beidzot redzēsi, sajutīsi šīs darbības augļus.

 

 

Strēlnieks

Šodien iespējama vilšanās mīlestības jomā. Ja tev attiecības izveidojušās tikai nesen, ticams, ka šodien ieraudzīsi savas otrās pusītes rakstura iezīmi, par ko iepriekš tev nebija ne jausmas. Tas iespējams arī gadījumā, ja tev pēdējā laikā radušās simpātijas pret kādu cilvēku. Tās kļūs vēl spēcīgākas, un tu būsi gatavs cīnīties ar jebkādiem līdzekļiem. Ticams, ka mēģināsi pat pievērsties kādam citam, lai no savas sirds pazudinātu šīs jūtas, taču arī tas tev nepalīdzēs. Vismaz pagaidām nē.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu uzticēties un atklāties pirmajam pretimnācējam. Šādā veidā tu riskē iesaistīties vienpusējās romantiskās attiecībās, kas var beigties ar sāpīgu mīlestību, jo nebūs iespējama pretmīla. Ticams, ka tas notiks tāpēc, ka šis cilvēks nespēs izprast un pieņemt tavu dzīvesveidu. Taču nepārsteidzies atteikties no sev svarīgām lietām šī cilvēka dēļ. Tavi upuri solās būt velti, taču to sapratīsi tikai daudz vēlāk.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien nav ieteicams pavadīt laiku tā, kā to vēlas citi, jo arī tev ir nepieciešams laiks sev. Ticams, satiksi kādu senu draugu, ar ko ilgi nebijāt tikušies. Iespējams, šis cilvēks lūgs tavu palīdzību, lai tiktu galā ar kādām nepatikšanām. Lai arī ci grūti nebūtu, šoreiz tomēr vajadzētu atteikt, pretējā gadījumā tev pašam sāksies lielas grūtības. Ja esi precējies, tavs laulātais draugs var nesaprast tavu vēlmi palīdzēt šim cilvēkam, upurējot viņa dēļ ģimenes plānus.

 

 

Zivis

Šodien tu spēsi apburt apkārtējos cilvēkus ar to vien, ka tu esi. Kāda pasākuma ietvaros teju visu cilvēku acis būs pievērstas tikai tev. Izbaudi šo triumfu un ne par ko neuztraucies. Tiesa – iedomīgam par šo situāciju gan tev nevajadzētu kļūt, jo tas var radīt nevajadzīgas iespējas beigu beigās ar lielu blīkšķi izgāzties.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIepriecinošas vēstis par laiku brīvdienās un nākamnedēļ
Nākamais rakstsMagone 41. dzimšanas dienā saņem pavisam negaidītu dāvanu – VIDEO