Auns

Šodien būsi enerģisks – darbojies un nestāvi maliņā. Šis ieteikums attiecas uz uzvedību kā darbā, tā mājās – līdz pašam vakaram. Sarīko jauku pasēdēšanu ģimenei vai aizved viņus kādā piedzīvojumā. Īpaši laba saskaņa šodien būs ar bērniem, būsiet kā cimds ar roku it visā. Savukārt, ja jums nav bērnu, izbaudiet draugu un viņu atvašu kompāniju.

 

 

Vērsis

Neļauj sev vasaru sākt ar skumīgu garastāvokli pat tad, ja cilvēks, kuram pieder tava sirds, neatsaucas piedāvājumam satikties. Iespējams, tu tikai veltīgi šķiedi savu dārgo laiku un enerģiju. Pieņem realitāti, ka jūs nebūsiet kopā un, iespējams, jau drīz tava sirds iepukstēsies straujāk, patiešām satiekot īsto un vienīgo.

 

 

Dvīņi

Esi nobriedis tieši šodien pabeigt projektu, kas iesākts jau pasen un sola lielus panākumus. Tas paņems daudz enerģijas un nervu, bet vēlāk izrādīsies, ka visi uztraukumi un raizes bijušas veltas. Tavs priekšnieks novērtēs pūles un atalgojums būs atbilstošs padarītajam. Svarīgāks par atalgojumu izrādīsies gandarījums un apkārtējo atzinība.

 

 

Vēzis

Šodien neliec nevienam ciest pat tad, ja tev ir tāda iespēja un šis cilvēks būtu to pelnījis. Sirdsapziņa neliks mierā, ja savam galvenajam konkurentam bāzīsi sprunguļus spieķos. Izmanto tikai likumīgas un godīgas metodes, esi profesionālis. Pierādi sevi un iegūsi neviltotu apkārtējo atzinību.

 

 

Lauva

Lauvas šodien dzīvi uztvers ļoti mierīgi. Nevarētu teikt, ka nebūs nekādu satraukumu, tomēr tu nepievērsīsi tam lielu vērību. Tā izrādīsies atzīstama pieeja, kas palīdzēs saglabāt emocionālu stabilitāti. Tomēr sargies no šķietamiem sīkumiem kā kādas preces trūkums veikalā vai iecienītā friziera jau pilnais grafiks – tas gan var saniknot ne pa jokam.

 

 

Jaunava

Šī diena visām Jaunavām radīs vieglu un patīkamu sajūtu. Protams, visvairāk priecēs fakts, ka darba nedēļa ir jau vidū, turklāt sākas vasara. Vakarā noteikti iziesi tautās ar ģimeni vai draugiem. Vakars būs neaizmirstams un aizritēs kā viens elpas vilciens. Šodien, iespējams, satiksi arī personu, ar kuru nākotnē iespējama kopīga laime.

 

 

Svari

Vasara sāksies ar nelielu virpuļviesuli tavās domās un galvā. Tu apsvērsi, vai dzīvē ir vieta kādai noteiktai personai. Domā ar sirdi, te nav vietas loģikai. Ar loģiku personisko laimi neizveidosi, mīlestībā tai nav vietas. Tāpat neklausies to cilvēku padomus, kuri tikai izliekas saprotam tavas problēmas. Viņi nav objektīvi.

 

 

Skorpions

Meklē visas iespējas, lai šodien izvairītos no lietām un ļaudīm, kuri sagādā tikai problēmas un sliktu garastāvokli. Īpaši lielas iespējas, ka ko tādu šoreiz sastrādās kāds tuvinieks. Tieši tādēļ būsi ļoti priecīgs, kad kāds draugs uzaicinās uz ballīti. Tu pilnībā ļausies tur valdošajai jautrajai noskaņai. Mājās tu ieradīsies pietiekami vēlu, lai vairs nebūtu ar nevienu jākonfliktē.

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi īpaši jautrs un mīļš. Tas būs saistīts ar kādu jauku tālruņa zvanu rīta agrumā. Uzzināsi par kāda tuva un mīļa cilvēka ierašanos. Tu darīsi visu, lai sagatavotu tikšanos visaugstākajā līmenī un viss izdosies perfekti. Jūs kopā pavadīsiet neaizmirstamu pirmo vasaras vakaru.

 

 

Mežāzis

Šī diena būs neparedzama un tevi pamatīgi nogurdinās, tomēr tādēļ nebūs mazāk vērtīga. Lai gan biji apņēmies šodien pabeigt ļoti svarīgu darbu, vietā pēkšņi uzradīsies cits. Vakarā izlemsi nedēļas vidu kārtīgi atzīmēt ciemos. Lai gan plānotais pasākums teju nenotiks, ar tavu iesaistīšanos un palīdzību viss nostāsies savās vietās.

 

 

Ūdensvīrs

Visu laiku izvairīsies no sarunas ar otru pusīti, jo visu laiku dzirdi pārmetumus par romantikas un kaislību trūkumu jūsu savienībā. Savukārt tu esi pilnībā apmierināts ar pašreizējo attiecību stāvokli. Prātā ir tikai viņa doma – kā lai skaļi nepasaka savu viedokli. Bet patiesībā par to vajag runāt un skaidrot partnerim – tikai tā iespējams nonākt pie kāda kopsaucēja.

 

 

Zivis

Esi uzmanīgs ar mājieniem un pārprotamām situācijām, kad nonāc divatā ar precētu cilvēku. Ja tiešām esi gatavs iespējamām sekām, cīnies par savu aizraušanos. Pastāv liela iespējamība, ka viss nāks gaismā un jums abiem būs lielas nepatikšanas un skaidrošanās.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsKaprāle vai tomēr majore? Štāba bataljonu jau 21 gadu uzrauga leģendārā Mince – VIDEO
Nākamais rakstsAr vērienu atklāta “Sunset Boat Party” vasaras ballīšu sērija