Mēnesis sāksies ar negaidītām, mulsinošām situācijām. Tu tiksi ar visu to galā, lai gan tas prasīs visai daudz nervu un enerģijas. Tiesa, nekādi nepatīkami pārsteigumi vai lietas, kas kardināli mainīs tavu dzīvi, novembra pirmajā dienā nav gaidāmi. Ko vēl zvaigznes sola katrai horoskopa zīmei?

 

auns-mil-horAuns

Šodien pēc iespējas lielāka uzmanība jāpievērš darba drošībai, strādājot ar jebkuru ierīci, pat tik pierasto datoru. 1.novembris kā reiz ir diena, kad dažādu sīku negadījumu risks ir īpaši augsts.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien neliels psiholoģisks diskomforts. Iespējams, piespiedu kārtā nāksies sazināties ar kādu, no kura tu parasti mēdz izvairīties. Šī diena prasīs daudz spēku, vakarā nāksies krietni nopūlēties, lai atgūtos un būtu gatavs nākamajai dienai.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien noraidīsi daudz gudru padomu no apkārtējiem, un veltīgi. Patiesībā daudzi no tiem būtu  ļoti noderējuši, īpaši no vecākie kolēģiem. Protams, dziļi personīgos jautājumos labāk klausīties savā sirdī un intuīcijā.

 

vezis-mil-horVēzis

Viegli tiksi galā ar saviem ikdienas pienākumiem. Tavs enerģijas līmenis būs tik augsts, ka pat pēc garas darba dienas nejutīsies īpaši noguris. Tas nozīmē, ka vakaru varēsi veltīt aktīvai atpūtai ar ģimeni.

 

 

lauva-mil-horLauva

Samērā neproduktīva diena. Lai gan ar Dievu uz pusēm visus darbus izdosies paveikt, tomēr ne tik kvalitatīvi kā nepieciešams. Var sekot priekšnieka neapmierinātība. Izvairies no dārgiem, nevajadzīgiem pirkumiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

Var nākties aizņemties naudu, summa nebūs maza. Iespējams, pat ne savām, bet kāda radinieka vajadzībām. Tas var pamatīgi sabojāt garastāvokli, bet ir arī laba ziņa – jau vakarā tas atkal būs lielisks, jo tev tuvi cilvēki sagādās pārsteigumu.

 

svari-mil-horSvari 

Tieksies pēc luksusa un komforta. Ja dosies iepirkties, nemaz nemēģināsi sevi atturēt no dārgu lietu iegādes. Tās daiļos tavu māju un liks citiem tevi apskaust, tomēr rēķinies, ka pēc tam var nākties savilkt jostu ciešāk.

 

strelnieks-mil-horSkorpions

Būsi viegli aizkaitināms, paviršs, un tas patiešām var traucēt darbā. Koncentrējies! Paviršība pilnīgi noteikti nespēs uzlabot attiecības ar apkārtējiem vai mīļoto, tādēļ patiešām nāksies saņemties.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī diena šķitīs gara un sarežģīta. Nāksies pavadīt vairākas stundas, lai labot savas iepriekš pieļautās kļūdas. Vakarā kāds neizdarīts darbiņš par sevi atgādinās arī mājās. Ja vari, atlicini mirkli tuva cilvēka apciemojumam.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Var atjaunoties kāda sena draudzība. Šis draugs pie tavām durvīm uzrādīsies bez mazākā brīdinājuma. Tu būsi laimīgs par tikšanos, ieslīgsi garās sarunās līdz vēlai naktij un pat kalsi kopīgus plānus.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Ne tā labākā diena attiecībās ar apkārtējiem, nāksies izlocīties un varbūt pat samelot. Starp pievilcību un inteliģenci tu izvēlēsies pirmo, ko vēlāk var nākties nožēlot. Vari palaist garām sev izcili piemērotu personu.

 

zivis-mil-horZivis

Pilnā mērā izmantosi savas oratora spējas. Spīdoši izdosies viss, kam ķersies klāt, izdosies pārliecināt visus par savu viedokli. Veiksies arī personīgajā dzīvē, tomēr tur ar runām vien nepietiks.

 

Lai labi sācies novembris!

 

Iepriekšējais rakstsSaņemta nepatīkama vēsts no “Latvijas Pasta”
Nākamais rakstsSinoptiķim Bricim ir jaunas ziņas par laiku šonedēļ – VIDEO