Šī būs diezgan veiksmīga diena. Tev būs praktisks viedoklis par lietām ap sevi. Spēsi objektīvi uzlūkot daudzas nianses. Ir piemērots brīdis, kad izmantot perspektīvas savā labā un īstenot kādu lielisku izdevību.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tavi plāni var droši ietvert neparastas darbības, netradicionālus mērķus un neparedzamu pieredzi. Tu patiesi izbaudīsi kopā pavadīto laiku ar labiem draugiem. Skaties apkārt, lasi un klausies ziņas, tas ļaus palikt informētam par visiem jaunumiem.

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka kolektīvajām interesēm šodien jābūt tavai prioritātei. Tas būs ļoti labs stimuls attīstībai. Šodien tu vari sākt darbu pie savu plānu realizēšanas, īpaši individuālajiem darījumiem. Spēsi labi apgūt progresīvās tehnoloģijas un dažādas jaunas metodes.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien jebkura darbība, kas sekmē plašāku skatījumu uz dzīvi un paziņu loku, tiks dažādā veidā veicināta. Ļoti nozīmīga šodien būs tava personīgā iniciatīva, tomēr cilvēku draudzīgums pret tevi var būt vienlīdz svarīgs. Iespējams, tam būs pat lielāka nozīme. Tu, visticamāk, nevarēsi tērēt laiku vientulībai.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka vari eksperimentēt un izmēģināt jaunas lietas bez jebkādām atrunām vai bailēm. Ja šodien biji plānojis uzņemties iniciatīvu vai risināt kādas kolektīvās darbības, tev jācenšas saglabāt miers, īpaši, kad apspriedīsi šo norišu rezultātus. Tomēr zvaigznes iesaka izmantot savu tālredzību, ja esi uzņēmies ilgtermiņa projektus.

 

lauva-mil-horLauva

Tava vēlme komunicēt ar neparastiem, interesantiem cilvēkiem šodien strauji pieaugs. Sabiedrības viedoklis, kā arī tava partnera un draugu uzskati tagad būs visnozīmīgākais. Ja esi dzimis jūlijā, vari izrādīt pastāvīgu tendenci iebilst un apstrīdēt to, ko saziņā izteiks tavs sarunu biedrs.


jaunava-mil-hor
Jaunava

Diena ir labvēlīga, lai censtos īstenot jaunus noteikumus tavā ikdienas rutīnā. Tā ir piemērota arī aktīvai sadarbībai ar taviem draugiem, kolēģiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

svari-mil-horSvari

Visam ko tu šodien darīsi, ir jābūt patīkamam. Ja tev ir garlaicīgi, vajadzētu ieviest radošuma elementus tavā ikdienā. Sarunā sev brīvdienu vai šo dienu strādā no mājām. Varbūtība, ka šajā dienā daudzi tev atbildēs apstiprinoši, ir diezgan augsta.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu vari sākt izrādīt stingrāku reakciju uz notikumiem mājās. Izmaiņas tavā ģimenē, laulības dzīvē vai kādu tev tuvu cilvēku norisēs, var kalpot kā stimuls vairākiem jauninājumiem vai dot pamatu bažām un raizēm. Centies būt draudzīgāks pret saviem ģimenes locekļiem. Kontrolē savas emocijas!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu meklēsi aktīvu komunikāciju ar saviem partneriem, tai skaitā laulāto draugu. Izbrauciens vai pastaiga būs daudz produktīvāka, ja būsi kopā ar labu draugu un varēsiet kopā apspriests kādas aizraujošas ziņas. Šis ir labs laiks, lai neformālā vidē panāktu kādu mutisku vienošanos.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Mijiedarbība ar draugiem var izrādīties visai interesanta. Bet tai var būt arī īpaši praktiska nozīme. Iespējams, varēsi apspriest kāda kopīga darījuma materiālos aspektus. Tavs draugs var dot labu padomu par naudas darījumiem un investīciju pārvaldīšanu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigznes iezīmē, ka  tava dzīve šodien, visticamāk, nebūs iedomājama bez komunikācijas. Neierobežo sevi biznesa kontaktos. Cieša mijiedarbība ar taviem bērniem, dzīves partneri vai citiem nozīmīgiem cilvēkiem,  būs ļoti patīkama un lielā mērā tev izdevīga. Saskarsme ar šīm personām  nodrošinās papildus enerģijas un optimisma līmeni.

 

 

zivis-mil-horZivis

Diena radīs apstākļus harmoniskai komunikācijai. Zvaigznes norāda, ka tev šodien vajadzētu labāk izvairīties no sadarbības ar cilvēkiem, kuri tev ir nepatīkami. Ir ieteicams atturēties no dalības citu radītajās shēmās. Vēlams koncentrēties uz veselību, tostarp – garīgo labsajūtu.

 

 

Lai lielisks 1. septembris!

Iepriekšējais rakstsPolicija meklē šo kungu, kurš tīši sabojājis automašīnu
Nākamais rakstsZināms, kāds laiks mūs sagaida SEPTEMBRĪ